GSC Haber Okan Buruk: “Biz böyle bir şeyi beklemiyorduk ama demek ki bekleyenler varmış…”

Okan Buruk: “Biz böyle bir şeyi beklemiyorduk ama demek ki bekleyenler varmış… hemen hızlıca tweetlerini atanlar...”

Okan Buruk: "Adana Demirspor'un çekilmesi masum ve anlık değil!"

Okan Buruk: "Eğer bir hakem hatası yapıldıysa elbette bu değerlendirilecektir. Penaltı olmamaya daha yakın benim için pozisyon ama hiçbir şekilde bu haftaya kadar ama Adana Demirspor aleyhine yapılan ilk hata değil bu."

Okan Buruk: "Bu olay Türk futboluna verilen çok büyük bir zarar. Yaşananların çok da masum olmadığını düşünüyorum. Türk futbolunu dışarıya kötü göstermek için zaten bir çaba var, bu da onlardan biri oldu."
Nasıl penaltı olmamaya daha yakın????

Yönetim nerde aloooooo

Yönetimin yapacagi aciklamalari hoca yapiyor

Derhal istifa edin hainler

bu sezon bitene kadar artık okana tek kelime dahi etmeyeceğim

isterse alkmaardan gidip 5 yiyin,, satılık namussuz şerefsizlerin cirit attığı ligde hiçbirine tek 1 puan bile bırakmadan kazan yeterli hocam

pis bir strateji uyguluyor rakipler yönetim daha çok insiyatif almalı

Fener kırmızı maçını örnek versene yaw.
Bir işi de tam yapın

Penalti pozisyonu icin katilmiyorum

Semih zamanlama hatasi yapiyor ve mertens penalti’yi aliyor

Benzer penalti’yi mertens cl de manchester macinda aldi hatirlarsaniz

Lan nasıl penaltı değil ya

Ayağını takmak istiyo ama rakibinde ayağı orda bu %50-50 bir pozisyon verilmese ağlanılmaz verilse niye verildi denmez

Sen nasıl penaltı değil dersin

Fb 150 tane uyduruk temas bile olmayan penaltı kazandı maç sonunda dalga geçer gibi doğrandık dediler

La sen ne diyonnnnn

alper yanlış paylaşmış ben dinledim penaltı olmaya daha yakın dedi beinsports açıklamasında.

Penaltı doğruydu, yanlıştı; bunlara gerek yok, arkadaşlar.

Her gün, her maçta ne hatalar oluyor. Şampiyonlar Ligi finallerinde bile fahiş hatalar oluyor. Takım mı çekiyorlar, hayır. Hem sen 10 tane atsan ne olacak? sen zaten küme düşmüşsün; neyin tavrı bu?

Fener olsa, çekilmezdi ama biz olunca çekildi. Artık Ali Koç'a daha yakın sponsor da bağlar, şahsi işte.

Bu kadar.

Yöneticilerin konuşması gereken şeyleri hoca konuşuyor. Yazık yazık.

Geri
Üst Alt