- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Ne diyon abi gelirse basarili olur mu Okan. Gelmesini ister misin senKaçan kovalanır kuralından ağzı pek yanmamış belli ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon abi gelirse basarili olur mu Okan. Gelmesini ister misin senKaçan kovalanır kuralından ağzı pek yanmamış belli ki
Okan nereye gitse önce yıldız gibi parlıyor sonra kayboluyor. Sürekliliği olan ve uzun vadede işe yarayacak bir top oynattığını sanmıyorum. Bakarsak gittiği hiç bir takımda 1 buçuk sezondan fazla kalamamış ya da kalmamış. Sanki saman alevi gibi geliyor. Bize daha kendine özgü sistemi olan ve en az 3-4 yıl kafamızı rahat ettirecek bir adam lazım. Daha ufku açık ileriyi görebilen. Ayrıca çok fevri hareketleri var. Küçük takımlardayken bunları görmezden gelirler ama bizde biliyorsun ceza verebilmek için kılı kırk yarıyorlar. Ben olsam başkan okana pek sıcak bakmazdım. Ha gelirse ilk etapta birşeyler yapabilir ama devamı olmaz diye düşünüyorumNe diyon abi gelirse basarili olur mu Okan. Gelmesini ister misin sen
Ne diyon abi gelirse basarili olur mu Okan. Gelmesini ister misin sen
Okan nereye gitse önce yıldız gibi parlıyor sonra kayboluyor. Sürekliliği olan ve uzun vadede işe yarayacak bir top oynattığını sanmıyorum. Bakarsak gittiği hiç bir takımda 1 buçuk sezondan fazla kalamamış ya da kalmamış. Sanki saman alevi gibi geliyor. Bize daha kendine özgü sistemi olan ve en az 3-4 yıl kafamızı rahat ettirecek bir adam lazım. Daha ufku açık ileriyi görebilen. Ayrıca çok fevri hareketleri var. Küçük takımlardayken bunları görmezden gelirler ama bizde biliyorsun ceza verebilmek için kılı kırk yarıyorlar. Ben olsam başkan okana pek sıcak bakmazdım. Ha gelirse ilk etapta birşeyler yapabilir ama devamı olmaz diye düşünüyorum
Okan, Sergen ve Bülent üçünü de inceledim ligde ve röportajlarını da takip ettim. Hepsi bana göre mental ve teknik yönden yetersiz. Gönül rahatlığıyla hiçbirine evet bize uyar uzun vadeli işler yapar diyemiyorum. Ben bir müddet yabancılarla Galatasaray da bir oyun kültürü yaratılıp tıpkı 80'ler sonu gibi belki ileriyi de hazırlayacak bir baz yapılması taraftarıyım. Torrent olmuyorsa Riera ile tamamlanır sezon. Sonra da Campos önerisi biri alınır. Planlama yapabilen tek bir yerli hoca gördünüz mü siz varsa söyleyin. Okan da Sergen de Terim de kendi kadrolarıyla çuvalladı. Kısa vaadeli yerli çözümlerle vakit kaybetmenin anlamı yok. Belmas inş kankası Ali gibi popülistlik yapıp taraftarın oyuncağı olmaz.
Baskan adayini soyle derhalBoş kontrat bizde geçen sene 8m idi. Enflasyon farkı ile 13-14m olur
Okan Hoca hakkında Ozan Puki renktaşımın yaptığı bu değerli yorumu sizlerle de paylaşmak isterim.