GSC Haber Okan Buruk: “Bu galibiyet, Türkiye’nin tanıtımı için çok önemli!”

Varsa elinde başka böyle zihni sinir fikirler kulübe mail at hocam. Hani belki Okan hoca öğrenir senden bir şeyler. Sayende Liverpoolu yendik bak.
Bu benim fikrim değil zeki çocuk futbolun F sinden anlayan herkes bunu söylüyordu
Hocan inat Edip saçma sapan press yaptığı icin
Prag Young Boys Rfs gibi takımları yenemedin

Ona kalsa ilkayida almıyordu inatçı adam inadı yüzünden çile çektiriyor

Yorumlar efsane

Doğru oyunu oynadığımız zaman ne olduğunu dün gece görmüş oldum. Benim takımdan ve hocadan beklentim buydu bunu da yapabileceğini gösterdiler, eleştiri olduğu kadar tebrik etmesini de bilmek gerekir o yüzden hocaya ve takıma kocaman tebrikler ve teşekkürler

Tamamda hocam biz hoca filan değiliz iki senedir kicimizi yirttik tek blok halinde 2. Bölgede bekleyerek oyna elinde barış Osimhen var her türlü ekmek çıkar dedik hep geriden geliyorsun
Bunu bilen kişinin şunu da bilmesi lazım ama yıllardır üst seviyede oynayan İlkay, Sane, Osimhen, Icardi, Davinson ve onları görüp taklit edecek Eren, Yunus, Barış gibi isimleri kuzey ülke takımları gibi kompakt savunma yaptırmaya ikna edemiyorsun.

Takım sahaya çıkıp ortada toplandığında İlkay konuşurken “Tamam bu gün” dedim mesela. İlkay gol atmadı, maç boyu pek parlamadı ama liderliğiyle orada olması yetti. TV’den ne kadar göründü bilmiyorum ama tribünden net göründü. 2-3 kez Barış’ı fırçaladı koşmuyor diye. Yine topun arkasındayken takımı prese yönlendirdi

Hocam Bak Bodo Glimt denilen takım 130 km altında koşmuyor.
Sakın rakibi küçümseyerek oynamasınlar 1 dakika bile, cezayı keserler ve Liverpool galibiyetinin anlamı kalmaz.
Takımımızda 3 yıldır maçı rakibi ve oyuncularını küçümseme durumlarını görüyorum, hocam önümüzdeki 3 CL maçının 3 ünüde alıp işi bitirmeliyiz 1 gram gevşekliğe yer vermeyelim.
Şakaya alaya böbürlenmeye gelmex bu CL

Bunu bilen kişinin şunu da bilmesi lazım ama yıllardır üst seviyede oynayan İlkay, Sane, Osimhen, Icardi, Davinson ve onları görüp taklit edecek Eren, Yunus, Barış gibi isimleri kuzey ülke takımları gibi kompakt savunma yaptırmaya ikna edemiyorsun.

Takım sahaya çıkıp ortada toplandığında İlkay konuşurken “Tamam bu gün” dedim mesela. İlkay gol atmadı, maç boyu pek parlamadı ama liderliğiyle orada olması yetti. TV’den ne kadar göründü bilmiyorum ama tribünden net göründü. 2-3 kez Barış’ı fırçaladı koşmuyor diye. Yine topun arkasındayken takımı prese yönlendirdi
İlkay top geldiğinde kaybetmez diyorsun üç kişi basıyor vermez diyorsun vermiyor penaltı öncesi top İlkay veya yunus harici birine gelse topu dikerdi ileri

Aldı üç Liverpool oyuncusunu dondurdu döndürdü pazara gönderdi boşluğu buldu aradan en doğru adama topu verdi bu işte safi kalite bu seviyeleri oynamanın verdiği güven

Okan Buruk: "Avrupa sonuçları nedeniyle tabii ki eleştiriler oluyor, bu eleştirileri de kabul etmek gerekiyor. Bundan dolayı rahatsızlığım yok. Bu sonuçları da sahiplenmek gerekiyor, sahiplendim. Bel altı olunca biraz can sıkıyor. Ekibinize saldırıyorlar. Koşu mesafesi falan. Sanki üç yıldır takım başında olan değil de yeni toplanmış ekip gibi konuşuyorlar. Kaç kişi gelip antrenman seyretti, kaç kişi atletik performans ekibimizle iletişime geçti? En az sakatlık yaşayan takımlardan biriyiz. Gerçek olmayan bilgilerle kıyamet koptu geçen. Eleştiri olacak ama gerçekten bir şeyleri araştırıp onun üzerine giderek değerlendirme yapmak doğru olacak. Futbolda herkes yorum yapabildiği için, herkes 11 kurabildiği için yorumlar fazla oluyor. Basketbolda geçen gün basın toplantısında soru gelmedi. Basketbol bu kadar bilinmiyor. Futbolda herkes teknik adam, bu yüzden futbol seviliyor. Ben de bunu seviyorum, ben de maç izlerken bu yorumları yapıyorum.

Harika

Geri
Üst Alt