Okan Buruk: "Bu grupta oynadığımız futbola bakıldığında, daha çok puan toplamalıydık"

Kimse kusura bakmasın da içerdeki Bayern maçının ilk 45 dakikası hariç hangi maçta iyi top oynadık birisi söyleyebilir mi? İyiden kasıt idare etmekse evet maçları idare ettik bir şekilde. Ama bir şey oynadığımız yok.

Kerem askin beni oldurecek. Ataklarin keremle ne alakasi var sola top bile gelmedi butun ataklar ziyekten geldi.
Bunun kerem aşkıyla ilgisi yok ki topun bizde kalmasından bahsettim orada. Sorun zaha'nın bu maç topların alayını ezmesi tüm topları ya kaptırması ya götünü dayaması yada önünden geçerken izlemesi.

Keremin soldan 4 tane ortası var diğer tarafta topu alıp gitmesi gerken adamın bir kere adam geçmişliği yok. Zaha oyunda kalmalıya karşılık benim cevabım.

Ben ayrıca keremin dahil herkesin çıkması gerektiğini 30 dakika falan yazdım zaten. İcardi arkasındaki 3lü 2. yarıya çıkmamalıydı.

Bu maçı nasıl kazanırızı da geçen bunların kupa maçında yazdım. Hızlı ve diri olup dikine yardırmalıyız dedim. Kerem ile maça başlamazdım başlamamalıydı en teknik oyuncu orta sahada ve 10 numara bölgesinde oynayıp topu kanatlara yönlendirmeliydi.

Heriflerin olayı 5 kişi bir adama basıp geride karşılamak. Bu maçlarda teknik oyuncularla topu durdurup üçgenler kurup sana saldıran rakibi boşa çıkarıp kanattan allah ne verdiyse oynacaksın. 10 numarada icar olup ileride dedikine yardıracak bakambu oynamalıydı.

Hadi bir mallık yaptık boğuşan adamları alıp bu gol atmak istemeyen adamlarla kör döğüşü yapıp faul kazanıp şut çekecektik. Taktiğimiz net bu olmalıydı bizim ikinci yarı.
Gerekiyorsa 3-5-2 oynayacağımız maç olmalıydı. Orta saha kalabalık ve diri. Bir tane de dikine oyun kurabilecek oyuncu. Boey ve angelino zaten gidip geliyordu 3lü çakılı stoper hattıyla da rakibi karşılardık adamlar gol atmayalım 0-0 bitsin diye çabaladılar.

Bahaneler başlamış.Son man utd maçındada maç gidiyordu şansımız olmasa geçiniz.İlk 45 dk pozisyon yok sürekli fizikli uzun topculara karşı havadan bombeli ortalar.Orta açıyorsan bari sert aç şu ortayı, çarpar girer birşey olur.Açamıyorsanda hiç deneme.

Yani sunu artik herkes goruyor. Kapanan takima kanatlardan gidilecek. Oradan gidebilmek icin, bir 3. oyuncu yanasmali. Kerem 10 No oynayinca yapmiyor bunu, tor ve kaan gelince de kontra da zor duruma dusuyoruz. Aksi kanadinda da Zaha bekiyle yalniz kaliyor. Tüm bu durumlar bilinirken, ben Kerem ile baslamazdim. Kapanan takimlardan hangisinin kilidini Kerem acmis da, bu macta acacakti. 10 No Mertens oynamasi gerekiyordu bence.

Okan Buruk: "UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Hedefimiz finale kadar gitmek."
O iş yaş hocam onu bırak şimdi liverpool , westham falan varken de bir çeyrekde görebilelim derim tabi bunun için çok iyi 2 tane transfer şart solbek ve cift yonlu orta saha (8)

Tete-Ziyech kararı

Okan Buruk: "Ziyech, kısa süre antrenmana çıkabildi. Bugün konuştuğumuzda 30 dakika katkı vermesini istedik. Mertens ve Ziyech'i yanıma çağırdığımda 55. dakikada maç 0-0'dı, 58. dakikada girebildiler. Planımız vardı. Gol yedik devamında Ziyech girdi."
İyi de o halde önce barışı alırdın ikinci yarı en azından tehlikeli olurdu sarısı olan adama falan belki oynardı. Sonra da 60. dakikada bu değişiklikler yapardın. İlla tete çıkıp zaha girmesi yada 30 dakika net oynamaları mı gerekiyordu bu ne saçma bir mantık yav.
Herif 2. yarıya çıktığında yürüyordu. Hadi bunu çıkarmadın o halde sakat olan ağrısı olan zahayı çıkarıp bunu yapsaydın arkadaş.

İki ayrı konu birbiriyle çelişiyor resmen.

Hocam farkında değilsin ama gruptan set hücumu yapmamamızdan ve lanetten ortalar sebebiyle elendik, hayla istatistik diyorsun, sistemine sadık kalan gruptan çıktı, bol orta yapan değil.

Bulduğun pozisyonu değerlendirecek adamlar kadronda olmazsa şl hayal olur. Kerem kaçırdığı gollerin yarısıni atsa çıkmıştık gruptan, kaliteli bitirici ayak eksikliği var 2 senedir takımda

Bulduğun pozisyonu değerlendirecek adamlar kadronda olmazsa şl hayal olur. Kerem kaçırdığı gollerin yarısıni atsa çıkmıştık gruptan, kaliteli bitirici ayak eksikliği var 2 senedir takımda
Şu kadroda da hala kalite demekte ne bileyim yani fatih hoca cicaldau Taylan berkanla namağlup çıktı bir alt kupanın en zor grubundan

Şu kadroda da hala kalite demekte ne bileyim yani fatih hoca cicaldau Taylan berkanla namağlup çıktı bir alt kupanın en zor grubundan
Fatih hocanın aynı takımı 12. iydi ligde. O grupta bize karşı kapanan takım yoktu, bayern yoktu bu kadro da o grubu 1.bitirirdi. mesela aynı takım şu grupta bayern ve manuya karşı asla bu futbolu oynayamazdı.

O iş yaş hocam onu bırak şimdi liverpool , westham falan varken de bir çeyrekde görebilelim derim tabi bunun için çok iyi 2 tane transfer şart solbek ve cift yonlu orta saha (8)

Bu kadro çeyrek görmezse başarısızlık. Mecbur görmek zorunda.

Kimse kusura bakmasın da içerdeki Bayern maçının ilk 45 dakikası hariç hangi maçta iyi top oynadık birisi söyleyebilir mi? İyiden kasıt idare etmekse evet maçları idare ettik bir şekilde. Ama bir şey oynadığımız yok.
İçerideki Kopenhag maçına çok iyi başladık, kaçan pozisyonlar olmasa işler farklı olurdu.

Bayern, Man Utd, Kopengah grubunda sergilediğimiz performans bence iyiydi.

Yaw hadi ziyech hazır değildi ağrısı vardı sakatti anladıkta. Sen keremi 10 no oynattigin kaç maçta ciddi katkı aldında sürekli buna inat ediyosun. Şampiyonlar liginde fantezi futbol oynadin resmen ya. Bana anlat ya Keremin 10 numarada bizi eksik bıraktığını 5 yaşında çocuk goruyo sen nasıl göremedin bi anlat yaa

Hala performans deniyor yav deplasmanda manu maçı bireysel performans olmasa facia oluyordu onana yumurtladı bu adam torreirayı bile çıkardı deplasmanda içerdeki maça hiç girmiyorum bile onana ve ziyech sayesinde 1 puan alabildik Bayern maçları hariç iyi oynadığımız pekte maç olmadı içerdeki Kopenhag maçı da aynı şekilde çünkü takımın oyunu yok ne oynadığımız hala belli değil Aralık ortasındayız hala gol yemeden oyuncu değişikliği bile yapamıyoruz gerçekten hala Okan övmek biraz saçmalamaya giriyor

Geri
Üst Alt