- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Kimse kusura bakmasın da içerdeki Bayern maçının ilk 45 dakikası hariç hangi maçta iyi top oynadık birisi söyleyebilir mi? İyiden kasıt idare etmekse evet maçları idare ettik bir şekilde. Ama bir şey oynadığımız yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun kerem aşkıyla ilgisi yok ki topun bizde kalmasından bahsettim orada. Sorun zaha'nın bu maç topların alayını ezmesi tüm topları ya kaptırması ya götünü dayaması yada önünden geçerken izlemesi.Kerem askin beni oldurecek. Ataklarin keremle ne alakasi var sola top bile gelmedi butun ataklar ziyekten geldi.
O iş yaş hocam onu bırak şimdi liverpool , westham falan varken de bir çeyrekde görebilelim derim tabi bunun için çok iyi 2 tane transfer şart solbek ve cift yonlu orta saha (8)Okan Buruk: "UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Hedefimiz finale kadar gitmek."
İyi de o halde önce barışı alırdın ikinci yarı en azından tehlikeli olurdu sarısı olan adama falan belki oynardı. Sonra da 60. dakikada bu değişiklikler yapardın. İlla tete çıkıp zaha girmesi yada 30 dakika net oynamaları mı gerekiyordu bu ne saçma bir mantık yav.Tete-Ziyech kararı
Okan Buruk: "Ziyech, kısa süre antrenmana çıkabildi. Bugün konuştuğumuzda 30 dakika katkı vermesini istedik. Mertens ve Ziyech'i yanıma çağırdığımda 55. dakikada maç 0-0'dı, 58. dakikada girebildiler. Planımız vardı. Gol yedik devamında Ziyech girdi."
Bence ilk mac iyi degillerde ilk 35 dakikada 2-0 olması gerekiyordu aynı sekilde bayernde de ilk 50 dk 3 tane atarsın o kadar pozisyon atamazsan böyle oluyorkopenhang bizden iki macta da iyiydi ama bayern münihten aslinda 3 points almaliydik bence
Şu kadroda da hala kalite demekte ne bileyim yani fatih hoca cicaldau Taylan berkanla namağlup çıktı bir alt kupanın en zor grubundanBulduğun pozisyonu değerlendirecek adamlar kadronda olmazsa şl hayal olur. Kerem kaçırdığı gollerin yarısıni atsa çıkmıştık gruptan, kaliteli bitirici ayak eksikliği var 2 senedir takımda
Fatih hocanın aynı takımı 12. iydi ligde. O grupta bize karşı kapanan takım yoktu, bayern yoktu bu kadro da o grubu 1.bitirirdi. mesela aynı takım şu grupta bayern ve manuya karşı asla bu futbolu oynayamazdı.Şu kadroda da hala kalite demekte ne bileyim yani fatih hoca cicaldau Taylan berkanla namağlup çıktı bir alt kupanın en zor grubundan
O iş yaş hocam onu bırak şimdi liverpool , westham falan varken de bir çeyrekde görebilelim derim tabi bunun için çok iyi 2 tane transfer şart solbek ve cift yonlu orta saha (8)
Solbek + ciftyonlu os sart birde defansif olarak iyi durmak ama herseye ragmen bende bir ceyrek bekliyorum.Bu kadro çeyrek görmezse başarısızlık. Mecbur görmek zorunda.
Solbek + ciftyonlu os sart birde defansif olarak iyi durmak ama herseye ragmen bende bir ceyrek bekliyorum.
İçerideki Kopenhag maçına çok iyi başladık, kaçan pozisyonlar olmasa işler farklı olurdu.Kimse kusura bakmasın da içerdeki Bayern maçının ilk 45 dakikası hariç hangi maçta iyi top oynadık birisi söyleyebilir mi? İyiden kasıt idare etmekse evet maçları idare ettik bir şekilde. Ama bir şey oynadığımız yok.