Okan Buruk: "Bu grupta oynadığımız futbola bakıldığında, daha çok puan toplamalıydık"

Yahu sen oyuncu degistirmesen tete Zaha kerem ile bu max 2025 e kadar devam etse yine gol atamayız. Geriye tek ihtimal kalıyor gol yemek belliydi. Maç Exxen de diye tüm Türkiye sanki izlememiş gibi yorum yapıyor hoca.

1 tane adam gibi gazeteci de yok dalga mı geçiyorsun be adam her maç aynı bahane söylüyorsun diyecek.
Hepsi yalakalık peşinde.

Devre arasında almalıydı. Mevcut ekibin 990 dk oynansa gol atamayacağı görünüyordu. Maci son 20-30 dkya birakip rakibin hatasını bekleyip oradan gol çıkartmayı ummak fazla iyimserlik. Ilk yarıda da fazla tirsak oynadık.

Ya hoca ayip vallahi billahi ayip ya. Aciklama rezalet otesi. Hadi golu yedik onu gectim. Orta sahayi neden 60.dakikada bosalttin hocam? 2 a 3 degisiklik ile bu takim pozisyon bulamaz miydi?

Okan hocam hiç sosyal medya okumuyorum demişti bence biraz okusa oyunumuz çağ atlar. Bi de aynı bahaneyi defalarca sunduğunda geçilen dalgalar bence başını öne eğip düşünmesini sağlar

Keremı solda oynatmazsan ligide unut

zahanın agrısı varsa neden oynadı

Umarım yanılırım ama

Okandan daha fazlası olmayacak gibi

Tek plan üzerine kurgusu var

Oldu oldu olmadı sonrası yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya da buyuk hoca refleksi goremiyorum ben. Bilmiyorum ama, cok da fazla ileri tasiyabilecegini sanmiyorum. Lig sampiyonlugu falan devam eder.

Okan Buruk: "UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Hedefimiz finale kadar gitmek."

şu bir olur iki olur da her maç aynı açıklama olmaz be hocam dk 50de kenara gelsinler madem

Hep ayni aciklama kereme kiziyoruz hep topu uzaya vuruyor diye buda keremin hocasi iste hep degisikligi ya gec yapiyor ya tam degistirecekken gol oluyor
Gec bu isleri devre arasi adam degistirmen lazimdi
Degistirecegin admada zaha degil keremdi nasil dayandin 90 dakka sana tebrikler evlatciliga devam et Fatih hocan gibi olur sonun
Kerem sol gelince atak yapabildik zaha ile top öldürmece göt dayamaca oynuyoruz böyle maçlarda.
Babilin asma bahçeleri de böyleydi.

Geri
Üst Alt