Okan Buruk: "Bu grupta oynadığımız futbola bakıldığında, daha çok puan toplamalıydık"

zaha + kerem ayni anda oynatarak ve son maclarin en iyi adamlarindan mertensi keserek yine gereksiz maceraya girdi

gol firsatlarini degerlendirmede de ciddi sikinti var özellikle kerem'de

tonlarca firsat yakalayip atamazsan 1 tane de yersen, cl'de tur atlayamazsin, cok basit

kerem ya postalanacak sezon sonu ya da kanser olmaya devam

aslında olay çok basitti sen maçını kazanacaktın diğer maç umrunda olmayacaktı ilk 45 dk hadi dengede tuttuk birbirimizi ölçtük fln diyelim 2.yarı kazanmak için herşeyi yapmamız gerekirdi ama sen ne yaptın ilk yarı oyunu çok beğendin galiba gol yiyene kadar değişiklikleri beklettin klasik okan buruk ya gol yiyecek ya dk 70+ olacak yoksa değişiklik teklif dahi edilemez kanun galiba. Hiçmi çalışmadınız en önemli maçta en kötü oyun oynandı rezillik.

Dünkü maçta isimler yerine form durumuna göre kadro yapsaydı sonuç farklı olabilirdi adamlar resmen 30 metrede top oynadı deve gibi heriflerin içerisinde adım atmakta zorlanan İcardi'ye sürekli gereksiz ortalar yaptık maç planı bu olamaz ayrıca bu tarz maçların en önemli silahı olan duran toptan sıfır tehlike ile maçı bitirdik...

sabah sabah ne kastın be kardeşim,

ülkenin beka sorunu ne biliyor musun?

senin gibi aynı bizim mecliste de yasalar kanunlar geçiyor. ancak teorikte, pratikte karşılığı yok.

sen bi bak bakayım o 2xg dakika 80-85 e kadar kaçtaymış?

YAHU TEKRAR EDİYORUM, OFANSİF ANLAMDA ÜRETEMEYEN, KİLİDİ AÇAMAYAN BİR FUTBOL ORTAYA KOYDUK.

bunu anlamanın nesi bu kadar zor?
Kiliti acamadik ama bir sürü denedik ve rakamlara göre acabilirmisizde
Rakamlara inan yeter bak absürt birsey istemiyorum

hoca 2.yarıların başında takım niye leş gibi ? Aynı bahaneleri sunmayı bırak lütfen.
orta yapmak dışında ne planımız vardı?

Keren 10 numara olmaz şu oynar bu oynar geçin bunları. Okan hoca hakli bu oyunun hakkı bu puan değildir, 50 tane net pozisyon kaçırdık en az 50 tane, kerem altı pas içinden dağlara taşlara atarsa, icardi sürekli kaçırırsa nasil kazanacağız? Bayerni ilerde dışarıda yenebilirdik biraz şanslı ve becerikli olsaydık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kiliti acamadik ama bir sürü denedik ve rakamlara göre acabilirmisizde
Rakamlara inan yeter bak absürt birsey istemiyorum

hala rakamlara göre kilidi açabilirmişiz inadın takdire şayan.

tekrar ediyorum, son saniyelerdeki karambol hariç, bu maç 180 dk. da oynansa bu futbolla kilidi milidi açamazdın.

tek isabetli şutun dakika 85 te. ısrar ediyorum etkisizdik kilidi bırak, dün çengelli iğne bile açamazdın.

rakamlarla aram gayet iyidir, bilimsellikten de yanayım.

hala rakamlara göre kilidi açabilirmişiz inadın takdire şayan.

tekrar ediyorum, son saniyelerdeki karambol hariç, bu maç 180 dk. da oynansa bu futbolla kilidi milidi açamazdın.

tek isabetli şutun dakika 85 te. ısrar ediyorum etkisizdik kilidi bırak, dün çengelli iğne bile açamazdın.

rakamlarla aram gayet iyidir, bilimsellikten de yanayım.
Ilk macdaki gibi bir gole bakiyordu

Keremden 10 numara olmayacağını herkes gördü bir Okan hoca göremedi.

Ilk 45 dkda kopenhagda 3 tane yemedigine sükretsin o halde?
atsaydın o zaman, 2 tane yasladılar içerde ne olduğunu anlamadan. Dün nasıl 5 saniyede 6 pasına geldi adamlar.

renktaşım zorlama, bu performansla gruptan çıkmayı hak etmedik.

kendi sahanda 2 puan topladığın bir cl grubunda gruptan falan çıkamazsın. onana olmasaydı şu an muhtemelen 3 puanla anamızın ligine dönmüştük.

Hep ayni aciklama kereme kiziyoruz hep topu uzaya vuruyor diye buda keremin hocasi iste hep degisikligi ya gec yapiyor ya tam degistirecekken gol oluyor
Gec bu isleri devre arasi adam degistirmen lazimdi
Degistirecegin admada zaha degil keremdi nasil dayandin 90 dakka sana tebrikler evlatciliga devam et Fatih hocan gibi olur sonun
Amin inşallah

atsaydın o zaman, 2 tane yasladılar içerde ne olduğunu anlamadan. Dün nasıl 5 saniyede 6 pasına geldi adamlar.

renktaşım zorlama, bu performansla gruptan çıkmayı hak etmedik.

kendi sahanda 2 puan topladığın bir cl grubunda gruptan falan çıkamazsın. onana olmasaydı şu an muhtemelen 3 puanla anamızın ligine dönmüştük.
Sirf Bayern maclari bile gösteriyor aslinda hakettigimizi
Sansizdik sadece, saglik olsun

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verilen fırsatlara ait istatistik de görsek keşke ya da inatla yapılan ancak tehlike yaratmayan orta ve duran top sayıları. Dün saçma sapan oynadık bu da teknik heyetin doğru hazırlanmadığını çok net gösterir. Şut tehdidin yok ki böylesi bir rakibe böyle bir maçta en önemli silahtır baktın atamıyorsun farklı birşey denersin. Doğru düzgün 2 şut çektik ikisi de sonradan giren isimler tarafından ve dakika 80 sonrasında.

Orta saha transferi yapılamaması bizi bu noktaya getirdi. İstediğin kadar kanat oyuncusu al.

Kerem sol gelince atak yapabildik zaha ile top öldürmece göt dayamaca oynuyoruz böyle maçlarda.
Babilin asma bahçeleri de böyleydi.
Zaha ile hücum varyasyonu sıfır kadroyla oynuyoruz çünkü. Kendi yarı sahasini gecmeyecegi belli olan kopenhaga karşı set oyununda hicbirsey beceremeyen keremi 10 numara yaparsan giderler tek iş yapabilecek zahanin başına 3 oyuncuyu dikerler maç biter senin için. Keremin kaptırdığı toplarla da bir kez golü atar geçerler. Ziyech, mertens, zaha olsa en azından zahanin kalçasından 2 kişi eksilirdi. Sanki her gittiğimiz pozisyonda gol atabiliyoruz gibi bekledik 60a kadar. Bayerne karşı bile deli dana gibi hücum ettik, Kopenhagta gereksiz yere dengeli* bir oyun sergiledik. Senin alameti farikan zaten 700 pozisyona girip birini atmak. Başka bir oyunumuz yok. Son dakikalarda skorda garantilenince en arkaya davinsonu koyup geri kalan herkesi ofsayt çizgisine dizince gol olmuyor

Geri
Üst Alt