GSC Haber Okan Buruk: "Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz"

'' Çok maç oynamaktan doğru dürüst taktik idmanı yapamıyorduk artık taktik çalışma fırsatını daha fazla bulacağız.''

o zaman bu mantıkla dünyadaki tüm liglerdeki takımlar doğru düzgün taktik çalışmadan mı maça çıkıyorlar?

'' Çok maç oynamaktan doğru dürüst taktik idmanı yapamıyorduk artık taktik çalışma fırsatını daha fazla bulacağız.''

o zaman bu mantıkla dünyadaki tüm liglerdeki takımlar doğru düzgün taktik çalışmadan mı maça çıkıyorlar?
Su söylemi şundan mantıklı devre arası çok fazla oyuncu aldılar o yüzden taktik idman meselesi yeni oyuncularla çok fazla yapılmamıştır. Birde avrupa ayrı kadro lig ayrı kadro durumu da vardı saçma sapan planlama yapılıyor yazın başından beri.

Bu açıklamadan sonra Alanya maçı iyice zora girdi.
Bir kere de hata bende de be arkadaş ve özür dile. Daha fazla çalışıp taraftarı memnun etmeye çalışacağız demek o kadar mı zor?
Fatih hocaya son dönemlerinde kızıyorduk buna yakın konuşuyordu diye ama o adam takımı daha fazla Şampiyon yaptı ve daha önemlisi Avrupa’nın bile en iyisi olmuştuk döneminde.

Bu sozlerden sonra Alanya puan kaybi gelirse istifa etmek boynunun borcu olur.

Yasadigimiz dususun taktik ile alakasi tabi ki var, ama ana sorun bu degil ki? Baris gecen sezonki tempo ile alakasi yok, gecen sezon da bu kadar mac oynadik? Bireysel olarak topculari korumana gerek yok hocam, calismayan kim varsa yerine fit adam koyacaksin. En azindan prensipli davranip kaybedersin sampiyonlugu. Bu sekilde kaybedersen herkes yok olur.

Taktik konusuna gelince, katiliyorum, belki de bir sekilde Kasimpasa'yi yenip ondan sonra cikisa geceriz diye plan yapiyordu kafasinda, ama geldigi durumda en kotu donemde en kotu puan kaybini yasadi. Simdi inanilmaz zor bir fiksturde neredeyse hata yapma sansi yok. FB puan falan kaybetmeyecek sezon sonuna kadar, buna TFF de, medya da herkes hazir. 6 puan kaybetme luksu varken, ilk virajda 2 puan vermek herkesi resetledi, ve umitleri bir anda bitirdi. Normal sartlarda bu durumda olmamiz iyi, ama 8 puan ondeyken de 8 puan ondeyiz diyordun, simdi geldik 4 puana. Bu gidisle bu puan farki ay sonu kapanir en gec, 8 puan ondeyken de sormustum simdi de soruyorum puan farki bitince ne diyeceksin?

Oyuncular ile konusup adam gibi oynamalarini sert dille soylemen lazim. Bunlarin cogu 20'li yaslarda daha kisilikleri oturmamis cocuklar. 1-2 sorunda zaten yok olma ihtimalleri yuksek. Sensin orda bunlari toparlayip yön verecek, tekrar bir misyon/motivasyon kazandiracak. Ust ustte kac takim 3 sene sampiyon oldu her hangi bir ligde? Bu isin onemini anlayan topcu sayisi 2-3'u gecmez GS'da. Bunlari anlatip daha derin bir neden, bir motivasyon saglaman gerekiyor. Bir amac insaa etmen gerekiyor ki takim sahada kilitlenmesin, ölü gibi takilmasin..

Yoksa kritik 2 puan verdikten sonra mac sonu kendi oyuncun gülerek koridora dogru gider..

Biraz olumlu düsünün yav. Sanki sampiyon olmamizdan hocanin kovulmasini daha cok isteyen var. Artik alanya maci alinmali ondan sonra cikisa geceriz ins.

gerçeklerden kaçanların sonu hep aynı

şampiyon olsan da gitmelisin olmasan da

nasıl final yapacağını sen bilirsin ben de bu saatten sonra boş vaktim olursa izlerim senin maçlarını

Başka da yok memedim o zamandan beri zorlama kazanıyoz
Terimci değilim ama bu saatten sonra takımı motive edebilecek tekrar ayağa kaldirabilecek konuşmalar çok önemli Okan da onu görmüyorum, Terim onu dünyada en iyi yapabilenlerden bence , taraftarı tekrar ateşlemeyi birleştirmeyi iyi yapıyordu

ha bu arada eğer açıklamalar doğru ise bazı maçlara pek fazla taktik çalışmadan çıktığını itiraf etmiş oluyor, yahu hepsini geçtim ''artık tek maç oynacağız'' açıklaması bir büyük takım hocası açıklaması olabilir mi arkadaşlar? Seneye bizim hedefimiz CL değil mi? Okan hoca 1den fazla maçtan rahatsız oluyorsa,takımı aşağı çektiğini düşünüyorsa şayet ohoooo

Geri
Üst Alt