GSC Haber Okan Buruk: "Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz"

Uzme bizi hoca.

Toparlan

Koymaya devam edelim

Hadi bakalım hocam sana güveniyorum arkanda duruyorum yeri geliyor senim için tartışıyorum başımızı öne eğdirme bizim toparla şu takımı çıkar bu cendereden al taraftarında arkana bütün konuşanlara vur kırbacı

5.YILDIZI TAKACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE

Ben lafa bakamam hocam oyuncularda sende hep konuşuyorsunuz ilk maç 3-4 belki 5 at pozisyon vermeden kazan bende sana güveneyim sene başından beri dinliyoruz bir daha bu kadar kötü oynamayacaktık, artık hiç gol yemeyecektik falan gördük.

Umarım şampiyon olunur ve güzelce ayrılırız. Adam tepeden maç izliyor, yaptığı müdahalelere bak. Nasıl maç izliyorsun abi sen. Saha kenarında hiç değilse 80. dakikayı falan bekliyordu. Beterin beteri varmış.

Ezbere değişiklikleri bırak. 3 lü mu oynatacan 5 li mi 10 lu mu ne oynatacaksan bu takima karar ver. Önce dizilimi oturt sonra taktik çalış. Ne çalıştıracaksin bu takıma dizilimin belki değil senin.

''Şimdi 4 puan öndeyiz.''

Olmuyor hoca. Erden Timur gibi olmuyor, ne yönetici ne de sen bunu yapamıyorsun, 25. şampiyonluğa bizi inandıramıyorsun, lafta kalıyor.

Kaç haftadır benzer şeyleri duyuyorduk ''6 puan öndeyiz'' Bunu sık sık açıklama gereği duyuyorsun çünkü kenetlemeye, inandırmaya çalışıyorsun.
Şimdi 4 demeye başladın, bir kaç hafta sonra bunu da diyemeyeceksin çünkü taraftar kötü giden oyunu, giderek formu düşen oyuncuları, senin panik tavırlarını, yönetimin zerre gücü olmadığının farkında.

Sorumluluk almaktansa bahane sunmak
Özeleştiri yapmaktansa mazeret sıralamak
Tamam göreceğiz bakalım haftada bir maç oynayınca ne yapacaksın
Sonra ZTK maçlarını falan bahane etme ama sakın

Tamamen boş açıklamalar

Puan kaybından sonra gelen bahanelerle dolu , bu takım moral ve mental açıdan bitmiş bir kaç oyuncu üzerinden maç kazanan takım haline gelmiş. Bunun neden ve nedenleri araştırılması lazım.

Demek planlı düşüş diye bir şey yokmuş. Adam avrupayı yük görüyor.
Madem yorgunuz aldırsaydın kanat + 10

Şu açıklamalara bak..her cümlesi ayrı bir kepazelik, yemin ederim bu vatandaşı görünce kanım çekiliyor artık.

Hoca iyi diyorsun da Ocak’tan beri sen de 16 maç yapmışsın, rakibin de…

Hatta adana maçı adam akıllı oynamadığı için sen daha az maç yaptın

Ancak 37 yaşında Mertens 41 maçta 2616 dk oynamış bu sezon. Adamı Bolu deplasmanına bile götürüyorsun? Rigas maçına bile oynatıyorsun

Hadi bakalım inşallah okan hoca

Bi an önce kendini toparlaman lazım

Sen maçlarda kenarda tedirgin ve gergin oldukça, takım da haliyle senden o gerginliği alıyor

Twitter'da da yok yonetim cok ciddi kararlar aldi, yok okan istifa yazanlar rakip takim taraftari, yok bik bik, yok destek, yok kenet, yok 4 puan fark var... Alanya'da bi puan kaybedelim de gorurum ben kenetlenmeyi, 4 puan farki.

Sanki takim harika oynuyor da biz sanssizliktan kaybediyoruz. Anca geyik anca masal.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt