Okan Buruk: "Bugünkü maçta gördüğümüz kadarıyla da oyunumuzda yenilenmeye ihtiyaç var"

Ara sonrasi demirspor maci var cok zor gecicek eminle oynamayiz umarim onyekuru akintola filan mahveder bizi dubois yusuf demir belkide berkan 11 oynamali

soylesene okan hocam her ciktigimiz gecis hucumundan nasil geriye hucum yiyoruz cidden aciklamasini yap sunun

Kanatlar niye basi kesik tavuk gibi hareket ediyor

Orta saha niye bu kadar birbirinden kopuk oynuyor
Neden setlerde ucgen kuramiyoruz
Anlatir da anlatirim burda

Bak hic lafini etmekten hoslanmiyorum ama hazir terim belgeseli cikmisken seni yerler cok rahat hem de

yunus ve kerem bu kadar batırabilirlerdi gerçekten. santraforu da oyuna dahil edemiyoruz.

futbolculuğunda emre-suat'la yanyana oynamış adam mertens-olivieralı bi orta sahaya nasıl katlanıyo ben de bunu anlamıyorum. hani teknik-taktik beceriyi geçtim, insan başarılı olmuş formülden feyz alır bari. ortada en azından koşmayı iyi kötü bilen bi yerli varken kerem semazenlik yapsın diye mertens'i kenyalı atlet gibi koşturup duruyoruz. bu nasıl bi akıl tutulmasıdır

Yunus Kerem'i kesmemiz lazım ama Berkan-Kazımcan-Okan'dan ikisi ilk 11'e yazılması gerekir. O yüzden eli kolu bağlanıyor hocanın

Baya zeki bir adam bu Okan hoca .

Kerem veya Yunus'un yerine Berkan'i oyuna daha erken alıp Mertens'i kanat mevkisine çekseydi daha iyi oynardik bence. Icardi ve Yusuf değişikliği oyunda bir fark yaratmadı.

Teshisler dogru ancak tedaviyi gorecegiz hocam. Son 6-8dk ve ikinci yari 15dk lik bir bolumde ne yapti bu takim ben anlamadin. Mac bitse de gitsek modundaydi herkes.

Orta saha helva gibi. Marteens'i kesip torreira-midjtö-oliviera ile başlamalı.pva yı kesip kazımcan'ı Muslera'yı kesip okan'ı oynatmalı. İleriden değil defanstan fedekarlık yapacak.

Hoca kötü oynatsa bile zaman verilmeli evet bu kadro ligde çoğu takımı tokatlamali ama he deyince olmuyor işte ve hoca gerçekçi en azından masal anlatmıyor işler kotu gitse bile kabul edip yeni çözümler arayacağı aşikar transfer sezonlarını işaret etmiyor, polyanna takılmıyor pozitif gelişmeler bunlar

Okan Buruk: "Bugünkü maçta gördüğümüz kadarıyla da oyunumuzda yenilenmeye ihtiyaç var. Milli ara bunun için önemli. Ayrıca Icardi ve Mata gibi bize hazır olmadan gelen oyuncular için de bir fırsat. Haftaya bir hazırlık maçı oynayacağız."

Okan Buruk: "Dubois, bizim için sol bekte iyi bir alternatif olacak."

Okan Buruk: "Alışık olmadığımız bir sezon ile karşı karşıyayız. Milli takıma hangi oyuncularımızın gideceği hala belli değil."

Okan Buruk: "Yeni gelen oyuncularımız ve sakatlıktan çıkan oyuncularımızı deneyebileceğimiz bir hazırlık maçı olacak."

Okan Buruk: "Yabancı kuralı elbette bizi kısıtlıyor. Bugün istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ancak daha iyi olacağız."

Okan Buruk: "Oyuncularıma çok güveniyorum. Her zaman en iyi performanslarını ortaya koymaya çalışıyorlar ancak onlar da insan. Yunus ve Kerem'in performanslarından memnunum. Geçen hafta, sahanın iki yıldızıydı Yunus ve Kerem. Onlar da daha iyi olacak."

Okan Buruk: "Taraftarlar haliyle hızlı ve dikine oyun görmek istiyorlar. Galatasaray, geçen sezon iyi bir sezon geçirmedi. Ancak bu negatifliği üstümüzden çabucak attık ve taraftarın sokakta gururla gezebileceği bir Galatasaray ortaya çıkardık."

Geri
Üst Alt