GSC Haber Okan Buruk: "Çok fazla aynı oyuncularla maçlarımızı oynadık, oyuncular yorgun"

Oyuncular yorgunsa senin sucun hic mi yok? Hele sacma pres futbolun yüzünden oyuncular bitti simdide bu futbolu oynatamiyorsun artik. Yorgun oyuncularin varsa ona göre set oyunu oynat pas yaparak rakip alana tasi topu, sen ise dam.dum topu uzun vurduruyorsun sonra o top tekrar kalene gelirken oyuncularin bos yere ileri geri kosuyor, 13-14 oyuncu degil 22 saglam oyuncun olsa birzaman SOS cekersin

Yok yav senin suçun ne. Sallaisi ve jelerti ancak bu hafta hazır olabildi. Batsuayi hazır olamadı. Fiziken hazır olmaları lazımdı diğerleri ölünce hazır oldular

Nellsonu en azindan sezon sonuna kadar tutmak gerekiyodu. Bi cok macta sans verme durumu vardi onu da kusturmemek gerekirdi

Ee ben mi kurdum kadroyu. Sezon başında belli değil miydi bu kadar maç oynayacağın. Ne biçin plan yaptın?

oyuncular yorgun bravo öyleyse dinlendıreceksın hocam onun icin cözüm bulman icin oradasın sen

Astım hastası olduğu için ciğer ilacı raporu olan topçulara yönelek

Onlar bu koş koşu kaldırır. Atiba gibi

leminayı oynat sarayı öne çek mertens'i hamle oyuncusu olarak kullan. kaanı orta saha veya 3'lü stoper dışında kullanma. jelert'e ve sallai'ye güven sürekli şans ver yanıltmayacaklar. barış alper ve yunus'u her maç oynatma kafalarını toplamalarına izin ver. apo yerine bazen berkan'a şans ver apo kendini bir halt sanmasın. takıma bitiricilik çalıştır ve morata'yı takıma çok çabuk adapte et çünkü oshimen tek başına bu yükü kaldıramayacak.

Okan Buruk: "Boey aslında net performans aldığımız, takımımız için değerli bir oyuncuydu. Maddi sıkışıklıktan dolayı yapılan satış vardı. Oyuncu da istiyor, bazen tüm gemileri yakıp 'Ben gideceğim' diyor. Böyle bir satış olmuştu biliyorsunuz devamında geçici hamle yapmıştık.Sonrasında Jelert'i aldık, bugün iyi niyetle sahadaydı. Elinden geleni yapmaya çalıştı. İkinci yarı sakatlık sonrası dışarı çıkarttım, bu takımın alternatiflerinden biri."

Okan Buruk: "Lucas Torreira'ya verilen kart son haftaların en komik kartıydı. Tokat yediği için kart verdi. Biraz da ısmarlama kart. Devamlı 'Torreira'ya kart gösterin' deniyordu.Barış Alper Yılmaz da 15-20 dakika kala kartı gördü. Diğer oyuncularımızın vakit geçirmeden kartı oldu. Avrupa'da da bunu yaşadık. 3 kart sınırı olan oyuncumuz Alkmaar maçında oynamayacak."

Okan Buruk: "Ismail Jakobs'un sakatlığı oldu. Onu en kısa zamanda döndürmek istiyoruz."

Soru: "Sınırdaki oyuncuların kart görmesi taktik gereği miydi, yoksa tesadüf müydü?"

Okan Buruk: "Yok tesadüf. Mesela, burada Torreira'ya verilen kart, son haftaların en komik kartıydı. Hakem, Torreira suratına tokat yediği için kart verdi ve çok erken verdi. Bu biraz da ısmarlama kartı gibiydi. Torreira'nın kartı da devamlı "Torreira'ya kart gösterin, Torreira'ya kart gösterin" diye ısmarlama yapıldığı için bugün hakem tarafından çok erken verildi.

Barış'a da maçın son 15-20 dakikasında oyuna girdikten sonra kart gösterildi. Diğer oyuncularımızın da vakit geçirmeden kartları oldu.

Avrupa'da da bunu yaşadık, biliyorsunuz. Avrupa'da üç tane kart sınırında olan oyuncumuz, Alkmaar maçında oynamayacak. Yani bu, aslında planladığımız bir şey değildi ama maçların içerisinde bu tür şeyler oluyor."

Soru: "Sınırdaki oyuncuların kart görmesi taktik gereği miydi, yoksa tesadüf müydü?"

Okan Buruk: "Yok tesadüf. Mesela, burada Torreira'ya verilen kart, son haftaların en komik kartıydı. Hakem, Torreira suratına tokat yediği için kart verdi ve çok erken verdi. Bu biraz da ısmarlama kartı gibiydi. Torreira'nın kartı da devamlı "Torreira'ya kart gösterin, Torreira'ya kart gösterin" diye ısmarlama yapıldığı için bugün hakem tarafından çok erken verildi.

Barış'a da maçın son 15-20 dakikasında oyuna girdikten sonra kart gösterildi. Diğer oyuncularımızın da vakit geçirmeden kartları oldu.

Avrupa'da da bunu yaşadık, biliyorsunuz. Avrupa'da üç tane kart sınırında olan oyuncumuz, Alkmaar maçında oynamayacak. Yani bu, aslında planladığımız bir şey değildi ama maçların içerisinde bu tür şeyler oluyor."
hocam acuna vurgu yapman güzel oldu ısmarlama diyerekte

apokerimin aut vuruşnda zaman eritiyorum ayağına kale vuruşu bekletmesi falan baya barizdi şimdi yapma :D

Hocam yedekten oyuna sokabileceğin adam kısıtlı amenna anlıyorum bu durumu da yedeklerin bazıları da daha önce çok iyi performans aldığımız oyunculardı. Bizden giden Angelino, Köhn gibi adamların da iyi futbol oynaması soru işaretlerini artırıyor tabi bir de. Acaba bizim taktik anlayışımız çok kısır olabilir mi? Ki bir de ona uygun çalışıyor mu takım veya ona uygun dizayn ediliyor mu? Basit mantık, Alex muhteşem topçuydu ama 3 tane Alex'i ileriye koyup ön alan presi oynayacağım diyemezsin değil mi?

Bir de şöyle bir yönü var işin ki seni seven bir oyuncu bile şöyle diyebiliyor:

Demba Ba daha önce Okan Hoca hakkında şöyle diyor; 'Tamam kafa istiyor, basalım ama ayaklar gitmiyor, 60 maçtır basıyoruz biz.' Bu sürdürülebilir bir olay değil…"

Neden acaba? 12 kişiyle mi oynayacagız yaaeee demenden dolayı olabilir mi

Okan Buruk: "Boey aslında net performans aldığımız, takımımız için değerli bir oyuncuydu. Maddi sıkışıklıktan dolayı yapılan satış vardı. Oyuncu da istiyor, bazen tüm gemileri yakıp 'Ben gideceğim' diyor. Böyle bir satış olmuştu biliyorsunuz devamında geçici hamle yapmıştık.Sonrasında Jelert'i aldık, bugün iyi niyetle sahadaydı. Elinden geleni yapmaya çalıştı. İkinci yarı sakatlık sonrası dışarı çıkarttım, bu takımın alternatiflerinden biri."
Bok gibi oynadı diyememiş

Kıvırmış

Sene başında Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu ile ağız birliği yapıp üstü kapalı şekilde Erden Timur'a sallıyodun takımda 13-14 oyuncudan fazla olmamalı fln diye. Neyse ki hatandan ders alıyosun gibi duruyor sn. hoca

Geri
Üst Alt