Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

iyi ya da kötülüğünden ziyade sahadaki kafa yapısı demirbay'ın öyle - o tarafa yakın oynadığında skor katkısı anlamanda iyi iş yaptı

ama torreira ya kademede partner olma konusunda anormal sönüktü - ki bu konuda eleştirildi (ben dahil)

o yeti yok adamda.
Geriden topla çıkarken Okan Hoca çok komplike setler çizmediği için pek hata yapmıyoruz; Terim dönemindeki çıkarken bir yanda pozisyon oluşturma tarzı bir düşünce yerine oyunu karşı alana yıktıktan sonra pozisyon üretmeye çalıştığımız için 10 numaranın daha dar alanda iş yapması gerekiyor. Onu da KDB yapamıyor. McTominay alırsak mesela dar alanda iş yapamasa da 10’u ona koyarız full ön alan baskılı; daha ortalı bir oyun oynayabiliriz ama ligde KDB defansif zafiyetlerine rağmen yine de çok sırıtmıyor. Doğru kullanmak biraz mesele. Beklerimizin daha defansif olduğu bir düzende bunları daha rahat tolere edebilirsek ceza sahası koşularıyla daha fazla fayda sağlayabiliriz. 8’de kullanıp yakın oynatmak lazım ama tolere etmesi zor

Okan hocama güveniyorum bizi ateşe atmaz böyle diyorsa böyledir birileri istedi diye taraftarın gazını alıp yalan söyleyecek bir adam olduğunu düşünmüyorum.

Ocak ayında Terim vs Mourinho izleriz gibi

ifb nin 11 yıl sonra alacağı şampiyonluğun mimarı = dursun özbek

Okan Buruk: "Hep beraber olduğumuzda çok güçlü oluyoruz. Altını tekrar çizeyim. Son 6 hafta nasılsak yazın da bu şekilde olmalıyız her şeyi kenarı bırakıp. Başkanımıza, yönetimimize, bizlere destek olmak gerekiyor. Sabırlı olalım, sakin olalım. Rahat olsunlar."

Okan Buruk benimle aynı kafada. 12 yabancı olacaksa 12'si de net olmalı. Para harcayacaksak garanti isimlere harcayacağız diyor. Rabiot'tan başlayıp benzer sınıfta kendini ispatlamış birini alacaklar. Umarım alabilirler. Sportif A.Ş.'deki ekip güven vermiyor.
En azından okan hoca çıkışta yalan söylemez demekki çalışma var olur olmaz becerir beceremezler onu bilemem ama demekki çaba var en azından bunu görmüş olduk duymuş olduk hocadan

Şu "orta sahaya teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan oyuncu" dediği an karşısındaki sözde gazeteciler hemen akabinde "hocam orta sahada Torreira tempo, baskı, mücadele olarak bazen tek başına kalabiliyor. Bu da sizin oynatmayı arzuladığınız pres oyununu olumsuz etkileyebiliyor, taraftarın beklentisi oraya daha tempolu, Torreira'nın da yükünü azaltacak bir oyuncu yönünde gibi duruyor, hem teknik ve gol özelliği olan hem de Torreira'yla o yükü paylaşacak bir oyuncu olacak mı oraya gelecek isim?" diye devam sorusu soramıyorlar mı?

Geriden topla çıkarken Okan Hoca çok komplike setler çizmediği için pek hata yapmıyoruz; Terim dönemindeki çıkarken bir yanda pozisyon oluşturma tarzı bir düşünce yerine oyunu karşı alana yıktıktan sonra pozisyon üretmeye çalıştığımız için 10 numaranın daha dar alanda iş yapması gerekiyor. Onu da KDB yapamıyor. McTominay alırsak mesela dar alanda iş yapamasa da 10’u ona koyarız full ön alan baskılı; daha ortalı bir oyun oynayabiliriz ama ligde KDB defansif zafiyetlerine rağmen yine de çok sırıtmıyor. Doğru kullanmak biraz mesele. Beklerimizin daha defansif olduğu bir düzende bunları daha rahat tolere edebilirsek ceza sahası koşularıyla daha fazla fayda sağlayabiliriz. 8’de kullanıp yakın oynatmak lazım ama tolere etmesi zor
Doğrusun , zaten yedek hamle adamı olur demirbay

ben o yüzden gronbaek ya da benzeri adamı fırsattan düşürsek hayalineydim de...

bu gidişle bir şekilde 2 trasnfer yapıp bitireceğiz . total 3 transferle.

Oğuz Aydın fenerde konuşuluyor şimdi zaten

Forma derken insan Yapışıyor falan sorar - hiç kafa çalışmıyor.

Ne yaygara kopardiniz yeminle sanki takimin her yeri eksik agustos sonuna dogru kaliteli bir orta saha gelir butcede var alinacak

Sag bek icinde derme catma birini istemiyor hoca adam akilli iki oyuncu istiyor bunun tek yolu iyi oyuncularin avrupadan bekledigi teklifi alamamasi turkiyeye yonelmesi buda agustos ikinci yarisinda olur kaan 3 4 mac daha sag bek oynar demirbayda 8 no oynar

Sanki Toreira Icardi Mertens Haziranda geldi bu tip adamlar bekler sende bekleyeceksin bu kadar basit
Biz bu filmi çok gördük de ondan.
Madem alınabiliyordu yaklaşık 14 aydır biz niye 8 numara diye ağlıyoruz.

Fenerin şampiyonluğuna hazır olalım yavaştan.
Valla abi üstüne basarak söylüyorum her senede söylüyorum her yerini yırtsınlar gene şampiyon olamazlar biz oluruz bu senede olamazsak ts olur beştaş olur bunlar olamaz yedikleri haklar fesatlıkllar çıkıyor mümkün değil olamazlar

Doğrusun , zaten yedek hamle adamı olur demirbay

ben o yüzden gronbaek ya da benzeri adamı fırsattan düşürsek hayalineydim de...

bu gidişle bir şekilde 2 trasnfer yapıp bitireceğiz . total 3 transferle.

Oğuz Aydın fenerde konuşuluyor şimdi zaten
Oğuz’u son olarak bize şu fiyata anlaştık, verirseniz size gelelim diye sunacaklar bence. Alır mıyız bilmem

Okan Buruk: "Barış Alper'in bizimle devam etmesini istiyoruz. Bizim oyuncumuz!"

Geri
Üst Alt