Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

Ne yaygara kopardiniz yeminle sanki takimin her yeri eksik agustos sonuna dogru kaliteli bir orta saha gelir butcede var alinacak

Sag bek icinde derme catma birini istemiyor hoca adam akilli iki oyuncu istiyor bunun tek yolu iyi oyuncularin avrupadan bekledigi teklifi alamamasi turkiyeye yonelmesi buda agustos ikinci yarisinda olur kaan 3 4 mac daha sag bek oynar demirbayda 8 no oynar

Sanki Toreira Icardi Mertens Haziranda geldi bu tip adamlar bekler sende bekleyeceksin bu kadar basit
1 yıldır o idare eder bu idare eder diye sağ bek ve 8 numara almadılar. S.prag maçına beksiz çıkarıp elettiler bizi. Bu yönetim en sert eleştiriyi hakediyor, düzgün yaptıkları tek iş yok. 2 tane transfer yapmaktan acizler

Okan Buruk: "Yeni formalarımızı da herkesin almasını söyleyelim buradan."

1720901594330.webp

Valla abi üstüne basarak söylüyorum her senede söylüyorum her yerini yırtsınlar gene şampiyon olamazlar biz oluruz bu senede olamazsak ts olur beştaş olur bunlar olamaz yedikleri haklar fesatlıkllar çıkıyor mümkün değil olamazlar
Ben de şunu sürekli söylüyorum. Başkan gitsin diye taraftar desteğini bugün olduğu gibi çekerse şampiyon falan olamayız. Tek güvencem sosyal medya taraftarı ile tribün taraftarı arasında fark var. Sol beksiz sağ beksiz orta sahanın yetersiz kaldığı zamanlarda bile şampiyonluk almış bir takım var. Ama yok bizden birşey olmaz yok bu sene şampiyon olamayız. Bizi elek ederler...

Bizim en büyük engelimiz biziz arkadaş...

Ne diyecekti beyler? Yönetime savaş mı açacaktı? Saçma sapan davranmayı kesin artık. Herkes kendinden sorumludur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iki milyon fazla kazaniyon diye bunlara arka cikma hoca. Az elestir yahu.

Sonu hamza hoca gibi olacak maalesef.Yönetimden çekinmeyen tek bir Türk hoca gördüm o da Terim,Diğerlerinin hepsi korkak.

Ben de şunu sürekli söylüyorum. Başkan gitsin diye taraftar desteğini bugün olduğu gibi çekerse şampiyon falan olamayız. Tek güvencem sosyal medya taraftarı ile tribün taraftarı arasında fark var. Sol beksiz sağ beksiz orta sahanın yetersiz kaldığı zamanlarda bile şampiyonluk almış bir takım var. Ama yok bizden birşey olmaz yok bu sene şampiyon olamayız. Bizi elek ederler...

Bizim en büyük engelimiz biziz arkadaş...
Baskan olacak adam goz gore gore yalan soyleyip herkesi kandirirken suclu degil buna tepki gosteren taraftar mi suclu?

Gecen sene son gune kadar tepki falan olmadi cunku erden timur vardi. Bu adamin gecmisi kepazeliklerle dolu, tepkiyi de bu yuzden goruyor.

Her sene aynı terane bıktık hikaye dinlemekten

bu da hamza hamzaogluna evrildi seinin de arkana bir teneke baglayip yollarlar o zaman anlarsin anyayi konyayi hocam

yerine de hazir kita gelecek adam belli zaten

Okan Buruk: "Hep beraber olduğumuzda çok güçlü oluyoruz. Altını tekrar çizeyim. Son 6 hafta nasılsak yazın da bu şekilde olmalıyız her şeyi kenarı bırakıp. Başkanımıza, yönetimimize, bizlere destek olmak gerekiyor. Sabırlı olalım, sakin olalım. Rahat olsunlar."
Bu sozlerden sonra artik yonetimin transfer gecikmelerine laf soylenmemeli

Madem hoca rahat olun diyor birakalim bakalim ne yapcaklar

Boş yangin yapilmasin artik

1 yıldır o idare eder bu idare eder diye sağ bek ve 8 numara almadılar. S.prag maçına beksiz çıkarıp elettiler bizi. Bu yönetim en sert eleştiriyi hakediyor, düzgün yaptıkları tek iş yok. 2 tane transfer yapmaktan acizler
Yanlis sparta parag maci talihsizlik kaan kirmizi gormese gule oynaya turu gecerdik
Bu yonetim dedigin 2 senedir sampiyon sizin cogunuz Erden Timurcu sunuz o yuzden yonetime bu kadar nefret besliyorsunuz bende uzuldum ama

Koca Galatasaray Erden Timur degildir
Gidip iki oyuncu kampa yetisecek diye siradan adam alip gelseler yine soveceksiniz sizin niyetiniz uzum yemek degil bagciyi dovmek bu arada lafim sana degil senin gibi yaygara koparan herkese herkes uzerine alabilir

Erden Timurun gonderilmesi ne kadar yanlissa Temmuz 10 da transfer yaygarasi koparip yonetime sallamakta okadar yanlis

Agustosta iki tane baba topcu geldimi hepiniz Dursun baskan diye gezersiniz klasik alistik

Okan Buruk'un farkı Hamza Hamzaoğlu'nun aksine iyi hoca olması. Transferde patlarsak Avrupa hayal olur ama ligi yine kazanacaktır.

2 tane aksi sonuçta yönetim seni savunmaz canım hocam o zaman ben ne yaptım dersin bazen aba altından sopa göstermek hayırlıdır ince bir sözünle tek bir kelimenle gözdağı verip alayına gereken mesajı verirsin bu şekilde yaparak en büyük zararı kendine vereceksin. Yarın ilk kötü durumda önce seni yemeye çalışacaklar bunu umarım biliyorsundur

Baskan olacak adam goz gore gore yalan soyleyip herkesi kandirirken suclu degil buna tepki gosteren taraftar mi suclu?

Gecen sene son gune kadar tepki falan olmadi cunku erden timur vardi. Bu adamin gecmisi kepazeliklerle dolu, tepkiyi de bu yuzden goruyor.
Erden Timur mu yalan söyletmiyordu? İş ki Erden Timur buradayken de başkana saydırmaktı o zaman. Erden Timur var başkan mükemmel Erden Timur gitti başkan yalancı.
Olay zaten o değil başkan gitsin diye taraftarın takımdan elini eteğini çekmesi. Taraftar versin takıma desteği ne olursa olsun seçim zamanı tepkisini göstersin. Başarısızlık gelsin o zaman göstersin. Ortada fol yok yumurta yok bir başarısızlık yokken bu takımdan birşey olmaz diye başlarsak olaya zaten olmaz. Anlatmak istediğim bu. Bana ne başkandan. Bugün var yarın yok. Başarılı olursa desteklerim başarısız olursa SG derim. Fatih terim bu takımın başında başarılıyken de işlerbiraz kötü giderken de en fazla savunanlardan birisiydim. Başarısızlıkta da evet teşekkür ederiz ama artık gitmeli dedim. Okan hoca için de aynı durumdayım. Takımamartık fayda sağlayamayacak pozisyona geldiğinde evet herşey için teşekkürler ama artık takıma zarar veriyorsun der yine fikrimi söylerim.

Ama dediğim gibi daha herşeyin başında iken sırf Erden Timur gitti diye ortada daha resmi 1 maç bile oynanmamışken niye bu sene şampiyon olamayız diyeyim? Neden bunlar bir bk beceremez diyeyim?

Neyse uzatmayacağım. Defolup gitsin diyeceğimiz zaman da gelecek elbet birliktelik olmazsa da çok yakında gelecek. Ama bu durum en çok Ali'ye yarayacak. Çok güzel gülüyordur şimdi bizim bu halimize.

Geri
Üst Alt