- 3 Temmuz 2012
- 138.179
- 86.980
- 5.338
efenin eksigi yok fazlası var sadece gelişmesi lazımEyüp var Efe var Kaan var Demirbay var dedi ne tominayi bekle çok beklersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
efenin eksigi yok fazlası var sadece gelişmesi lazımEyüp var Efe var Kaan var Demirbay var dedi ne tominayi bekle çok beklersiniz
Biz de görseydik keşke- Berkan ve Torreira dışında rakibe baskı yapacak elinizde oyuncu yok.
Okan Buruk: "Kaan ile de yaptık, Lig'de Kerem Demirbay ile de yaptık."
Dostum yeter artıkefenin eksigi yok fazlası var sadece gelişmesi lazım
Avatarinizi beğendim Hasan BeyBiz de görseydik keşke
Sağolasın Hakanım ama modluk bana göre değil yinede o mertebede gördüğün için teşekkürler.Rtas sen 9 yildir üyesin, cok zaman ve emegin geciyo bize speedy gonzalez hizinda haberleri aktariyon modluk yakisir ve hak ediyorsun bence
Efe baskı yapamıyor dedi o kısımda Çetinçalı. Ewt dese Efe'ye sallamış gibi olacaktı.Berkan ve Torreira dışında presse katkı sağlayacak topçu yok diyor Kadir Çetincali hoca Kaan var efe ile sözleşme uzattık falan diyor![]()
ortasaha yok diye hocama sallayamamDostum yeter artık
Bu kriterleri 10 numarada ararsin normalde. Biz 10 numara mi aliyoruz 8 numara mi?İsmi geçen 10 adamdan 3’ü falan bu profilde; yazdık bir kenera.
Okan Buruk: "Orta sahaya; teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan ve daha kreatif bir oyuncu istiyoruz."
Defansı yine garibim torreira mi yapacakmış.İsmi geçen 10 adamdan 3’ü falan bu profilde; yazdık bir kenera.
Okan Buruk: "Orta sahaya; teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan ve daha kreatif bir oyuncu istiyoruz."
kerem demirbayı tarif etmiş vallahiBu kriterleri 10 numarada ararsin normalde. Biz 10 numara mi aliyoruz 8 numara mi?
Torreirayi sakatlayacaklar herhalde bu sene. Geçen sene Allah'tan sakatlanmadı. Oraya defans yapmayı bilmeyen oyuncu alınırsa bu sene boşa gecerBu kriterleri 10 numarada ararsin normalde. Biz 10 numara mi aliyoruz 8 numara mi?
Rabiot dışında Thuram falan uyuyordu bunaBu kriterleri 10 numarada ararsin normalde. Biz 10 numara mi aliyoruz 8 numara mi?