Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

İsmi geçen 10 adamdan 3’ü falan bu profilde; yazdık bir kenara.

Okan Buruk: "Orta sahaya; teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan ve daha kreatif bir oyuncu istiyoruz."

İsmi geçen 10 adamdan 3’ü falan bu profilde; yazdık bir kenera.

Okan Buruk: "Orta sahaya; teknik kapasitesi yüksek, gol özelliği olan ve daha kreatif bir oyuncu istiyoruz."
Bu kriterleri 10 numarada ararsin normalde. Biz 10 numara mi aliyoruz 8 numara mi?

Transfer dönemi bittikten sonra ben ne yaptım demezsin umarım Okan hoca

Düşündüğünüz ilk oyuncu McTominay mı?

Okan Buruk: "Elimizde çok değerli oyuncular var. Torreira, Berkan, Kaan önemli, Efe ile sözleşme uzattık, Efe Türk futbolu için önemli olacak, Eyüp yine aynı şekilde katkı sağladı."

- Sizin istediğiniz düzeyde değil ama hocam.

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nde baskılı oynadık Kaan ve Torreira ile önemli şeyler de yaptık. Ayrıca ligin en dominant takımıydık. Teknik kapasitesi yüksek gol özelliği oyuncu daha kreatif oyuncuyu tabii ki kadroya istiyoruz."

Rabiot? McTominay?

Okan Buruk: "Birçok oyuncunun adı geçiyor. Bununla ilgili hiçbir şey söyleyemem transfer işi yani. Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız."

Bu kampa transfer gelme olasılığı?

Okan Buruk: "Daha önce de söyledim. İki gün sonra da bitebilir, 1 hafta sonra da bitebilir, 2 hafta sonra da bitebilir. İnşallah en kısa zamanda."

Geri
Üst Alt