Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1720901070991.png

Hocam transferler nerede?

Okan Buruk: "Henüz Temmuz'un başındayız. Transferden sorumlu ekibimiz, başkanımız ve herkes müthiş bir şekilde çok yoğun çalışıyoruz. Yemeği hazırladık artık, pişmeden yemek olmuyor. Sakin sabırlı olmak gerekiyor. Net oyuncu istiyoruz, istemediğimiz oyuncuyu baskı var diye almak Galatasaray'a ihanet olur. Hangi ligde olduğumuzun bir farkına varalım! 20 yaşındaki oyuncuyu ne kadar para verirseniz verin buraya alamazsınız. Öncelikli ligleri oluyor oyuncuların..."

Okan Buruk: "Çok önemli bir kadromuz var. Bir kere yabancı sayısını azaltmamız gerekiyor. Gönereceğimiz oyuncular var. Sağ beke Dubois döndü, hazırlık maçında Metehan'ı oynattık o da bizim için ümit oldu ama oraya kesinlikle bir oyuncu alacağız."

Okan Buruk: "Tansiyonun düşmesi lazım! Maddi manevi bu kadar fedakarlık yapılan yerde bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum! İki gün sonra da bitebilir iki hafta sonra da bitebilir. Bütün dünya bu şekilde. Geçen sene Bayern Münih orta saha alamadı."

Okan Buruk: "Maddi manevi her türlü gücümüz var! Başkanımızın bize %100 desteği var! 'Alın' diyor. Burada ne kadar fedakarlık olduğunun herkesin farkına varması gerekiyor."

Okan Buruk: "Ben en çok şu an milli takımdaki oyunculardan dolayı zorlanıyorum. Stoperim yok yani. Elimizde tek orjinal stoper Metehan kaldı. Orta saha için çok fazla oyuncumuz var. Ana sıkıntımız milli takımdaki oyuncular şu an."

Okan Buruk: "Şu anda sosyal medya üzerinden kurulan baskıdan bahsediyoruz, biz bunu başkana, oyuncularımıza, kulübe nasıl destek oluruza çevirmemiz gerekiyor. Biz bu değiliz aslında yani. Biz son iki senenin şampiyonuyuz!"

Okan Buruk: "Kimse kimsenin aklını karıştırmaya çalışmasın!"

Okan Buruk: "Icardi için sorunları bir yana, Galatasaray bir yana..."

Okan Buruk: "Icardi iyi hazırlanıyor, iyi çalışıyor. Otele giderken taraftarlarımızın ilgisine cevap veriyor hemen imza atıyor, geçip gidebilir ama onun için Galatasaray bambaşka. Galatasaray taraftarı için yapmayacağı şey yok. Onun her zaman yanındayız. O bizim için çok değerli. Darılırsınız barışırsınız bu hayatta olan bir şey."

Okan Buruk: "Şampiyonluk arması kimde belli! Çok takılmamak gerekiyor. Neden şampiyon olduk? Biz işimize odaklandık. Bunun dışındaki şeyi ben futbolcularıma verirsem 'ya bizi nasıl olsa şampiyon yapmayacaklar' diyerek puan kayıpları yaşayabilirsiniz. Ama biz yaşamadık rekorla şampiyon olduk! Galatasaray alnının akıyla şampiyon oldu."

- Kariyer hedefiniz?

Okan Buruk: "Hedefim Galatasaray'da şampiyonluk yaşayıp uzun süre yönetmek. Burada amacım Galatasaray'ın teknik direktörü olarak şampiyonluk yaşamak, Avrupa'da başarı."

Okan Buruk: "Zaha bu sene daha pozitif ve daha istekli. Antrenmanlarda görüyoruz. Enerjisi bizi sevindiriyor. Daha hazır. Fiziksel ve mental daha iyi durumda."

- Berkan ve Torreira dışında rakibe baskı yapacak elinizde oyuncu yok.

Okan Buruk: "Kaan ile de yaptık, Lig'de Kerem Demirbay ile de yaptık."

Düşündüğünüz ilk oyuncu McTominay mı?

Okan Buruk: "Elimizde çok değerli oyuncular var. Torreira, Berkan, Kaan önemli, Efe ile sözleşme uzattık, Efe Türk futbolu için önemli olacak, Eyüp yine aynı şekilde katkı sağladı."

- Sizin istediğiniz düzeyde değil ama hocam.

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nde baskılı oynadık Kaan ve Torreira ile önemli şeyler de yaptık. Ayrıca ligin en dominant takımıydık. Orta sahaya; Teknik kapasitesi yüksek gol özelliği oyuncu daha kreatif oyuncuyu tabii ki kadroya istiyoruz."

Rabiot? McTominay?

Okan Buruk: "Birçok oyuncunun adı geçiyor. Bununla ilgili hiçbir şey söyleyemem transfer işi yani. Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız."

Bu kampa transfer gelme olasılığı?

Okan Buruk: "Daha önce de söyledim. İki gün sonra da bitebilir, 1 hafta sonra da bitebilir, 2 hafta sonra da bitebilir. İnşallah en kısa zamanda."

Kaan Ayhan ameliyat olacak mı?

Okan Buruk: "Şu anda bir şey yok."

Okan Buruk: "Ben uyumluyum, Erden de aynı şekilde uyumlu. Burada ana amacımız zaten Galatasaray'a hizmet etmek. Çok uyumlu güzel çalıştık. Son iki senede de hep böyle sezon başları bu heyecanları yaşadık. Onun devam etmesi her zaman bizim için önemli ama dışarda da her zaman kalben bizimle olacak. Devamlı görüşüyoruz. Aslolan Galatasaray. Benim için de aynı şekilde. Erden bey şu an devam etmiyor ama Galatasaray'ın yanında olacak, desteği verecek. O yokken bizimle olan İbrahim bey Maruf bey.... Cenk daha çok transferde işin içinde ama, bize aynı şekilde ortamı sağlıyorlar. Burada önemli olan Galatasaray başarısı."

10 numara transferi?

Okan Buruk: "Zaten Mertens ile yeniledik. Ziyech, zaman zaman o pozisyonda kullandığımız oldu. Batshuayi aldık iki forvet oynama şeyimiz de var.

Eylül başına kadar transfer dönemi devam edecek, orada ayrılacak ve kalacaklar belli olduktan sonra takviye şansınız oluyor. Ama şu anda asıl istediğimiz kadroyu koruyup transfer yapabilmek. Satış olduğunda da ondan sonra tekrar gözden geçireceğiz."

Okan Buruk: "Barış Alper bence Avrupa Şampiyonasının yıldızlarından biri oldu. Birçok ülkede insanlar Barış'ın ismini ezberlemiştir bence. Çok çalıştı ve birçok mevkide oynadı hiç sesini çıkarmadı."

Kerem Aktürkoğlu'na gösterilen tepkiler

Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu son yılların en başarılı oyuncularından. Yüksek sesle alkışlamak gerekiyor. Zaman zaman çatlak sesler çıkabilir, seyircinin tamamına mal edemeyiz bunu. Ama diğer yandan bakınca Kerem'e birçok maçta her yerde destekler oldu. Yani genel bir şey olmadı."

Okan Buruk: "5 sene şampiyon olsak bile 6. sezon en önemli sezonumuz olur. Bu yüzden 119 yıllık tarihimizin en önemli maçı Süper Kupa'daki Beşiktaş maçı. (Gülerek) Biz her maç, her seneyi böyle önemsemeliyiz."

Okan Buruk: "Hep beraber olduğumuzda çok güçlü oluyoruz. Altını tekrar çizeyim. Son 6 hafta nasılsak yazın da bu şekilde olmalıyız her şeyi kenarı bırakıp. Başkanımıza, yönetimimize, bizlere destek olmak gerekiyor. Sabırlı olalım, sakin olalım. Rahat olsunlar."

Okan Buruk: "Barış Alper'in bizimle devam etmesini istiyoruz. Bizim oyuncumuz!"

Okan Buruk: "Yeni formalarımızı da herkesin almasını söyleyelim buradan."

(Ajans 1905)

hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Yine kendi şovlarını yapıp yılışık yılışık, bi soruyu 10 dakikada sorup cevabı dinlemeden diğer soruya geçerler..

Millet soru sormayı bilmiyor daha da önemlisi sorduğu sorunun cevabını dinlemiyor..

Hiç boşa izlemeyin zaman kaybı..

Baktilar taraftar tepki gösteriyor, hocayi direk konusturuyorlar ortami yumusatmak icin

Taraftarın gazını almaya yolluyorlar adamı. Koç'un yerinde olsam en pahalı viskimi açardım bugün. Adamın bir şey yapmasına gerek kalmayacak, bizim yönetim yiyecek hocanın başını.

Bizim diyince de bi tiksinti geldi bana. Ne hale getirdiniz taraftarı.

Okan hocam çıkıp isim ver, şunları şunları istiyorum şu tarihe kadar diye. Bu beceriksiz herifleri korumak sana kalmadı, 2 şampiyonluk sonrası anca kredin oldu zaten bazı kişilerde

Geri
Üst Alt