Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

Okan hoca yönetime yapilan elestirileri uzerine almis. Ayrica en iyi kadro bizde degil. Dogru duzgun elimizde bek yok

Okan ne anlatiyor aga. Okan hocam iki gün sonra sucu sana atacaklar korumayi birak

İzlemek benim için vakit kaybı. Hoca yönetimin sözcüsü olmuş. Alınacak kötü sonuçlar sonrası onun yönetimin arkasında durduğu gibi kimse durmayacak. Çıkıp diyecekti. Transferler ilk kampa yetişecek sözü verildi bana hala bekliyorum, gelmediler hala. Bu kadardı diyeceği. Süper kupa maçında olası bir kötü sonuç sonrası bakalım aynı cümleleri kuracak mı?

Dursundan 3m euro kontratı kaptı neyi nasıl eleştirecek ki

Dursun os sağbek yok eldekilerle oyna dese harikasınız başkanım çok doğru düşünmüşsünüz der

Hocayı tansiyonu düşürsun diye çıkarmışlar çok net belli.

Hocayı tansiyonu düşürsun diye çıkarmışlar çok net belli.
hocada rahatsızdır bu durumdan - hngi TD bir an önce oyuncusunu istemez.

ama kimse yemez - bunu zaten trasnfer olayı olarak izlememek lazım. bşatan klasik cümlelerle geçildi zaten.

Hocam yakinda oklar sana döner. Fazla kollama yönetimi istersen

Butcemiz var diyorsun tominayi almak icin 10m butce ayriliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turṣusu?

Bonservisleri yükseltmiyor hoca işte.ihtiyacimiz var dese bonservisler yukseliyor. Hocamızı tebrik ediyorum

Geri
Üst Alt