- 6 Eylül 2014
- 93.401
- 64.277
- 4.608
seni tokatlarım. abilerin konuşurken otur oturduğun yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni tokatlarım. abilerin konuşurken otur oturduğun yere
Ben sağ bek ve orta sahada tempo yapacak oyuncu eksikliğinden dolayı sanıyordum ama öyle bir şey yokmuşPragdan 4 neden yedik acaba, fenere kendi evimizde neden şut atamadık
Ismini taraftar tahtaya yazmaz.Fakat dursun listenin en basina yazip ustunu cizerNe yapmasını bekliyorsunuz terim gibi kibriti çalıp ortalığı birbirine katmasını mı? Biz kör değiliz her şeyin farkındayız geçen sene takımı nasıl idare edip şampiyonluğa taşıdığını hepimiz gördük. Olası bir başarısızlıkta tahtada ismi olmayacak okan hocanın. Çünkü herkes ne kadar iyi niyetli ve iyi bir hoca olduğuna kanaat getirdi artık.
Kolombiya milli takımı gibi takım istiyorum Hasan Cam bey. Atletizm herseydirBen sağ bek ve orta sahada tempo yapacak oyuncu eksikliğinden dolayı sanıyordum ama öyle bir şey yokmuş
Değil ama her oyuncu hata yapar o maç ona yazar ama Kaan Ayhan iyi bir orta saha yaz bunu bir yere..evet yapmaması gereken bi hamle yaparak gördü
sorumlu okan mı
burda konusun diyeburası trans nöbeti mi? niye kitledin la madem trans haberi paylaşacaksın nöbetiç
Rtas sen 9 yildir üyesin, cok zaman ve emegin geciyo bize speedy gonzalez hizinda haberleri aktariyon modluk yakisir ve hak ediyorsun benceOkan Buruk: "Benim her zaman 1. önceliğim Galatasaray'da uzun yıllar kalıp şampiyonluklar yaşamak."
spartadan 4 yediren kaan ayhanı burda övüyordunuz ama?
oyuncusunu korumuş işte kral adamSparta Prag maçı sonrası;
Okan Buruk: “İkinci yarı Kaan'ın sakat sakat oynaması performansını etkiledi.”
Bunu Ertan uydurmusturSedat beye kendi kulübüyle ilgilenmesini tavsiye ederim