Okan Buruk: "Çok yüksekten bakıyoruz Avrupa futboluna"

Katilmiyorum renkdas. Gorecegiz. Ayrica, bizim icin boyle dusunuyorsan, Kopenhag icinde bu boyle. Bir de onlarin deplasmanda oynayacagiz, orada da berabere kalabiliriz vs.. bu senin %90 olayini taca cikarir.
Bizi burda yenip kendi evinde berabere kalırlarsa sen icerde ünitedi yensen bile sonuncu oluyorsun. United ve munihin kopenhagi icerde dışarıda yendiğini varsayarsak.

Bizi burda yenip kendi evinde berabere kalırlarsa sen icerde ünitedi yensen bile sonuncu oluyorsun. United ve munihin kopenhagi icerde dışarıda yendiğini varsayarsak.

Sen puan kaybi demissin, yenilirsek dememissin. Ayrica, onlar bizi burda yener, bizde onlari orda yenebiliriz. Her acidan yuzde 90 gibi agresif ihtimal cikmiyor zaten Man Utd maci var daha. Hani diyelim ki Bayern bizi ezer gecer ki buna da pek katilmiyorum. Bizimle macinda, gruptan cikmasi kesinlesir de gorece yedeklerle vs oynarsa bize de firsat dogabilir. Neyse, ben senin yaptigin hesaba katilmiyorum renkdas. Ilk mac, yenilmedigimiz surece oyle bir yuzde hesabi yapamayiz. Yenilsek dahi, bu isin deplasmani var, ic saha diger maclari var vs..

Sen puan kaybi demissin, yenilirsek dememissin. Ayrica, onlar bizi burda yener, bizde onlari orda yenebiliriz. Her acidan yuzde 90 gibi agresif ihtimal cikmiyor zaten Man Utd maci var daha. Hani diyelim ki Bayern bizi ezer gecer ki buna da pek katilmiyorum. Bizimle macinda, gruptan cikmasi kesinlesir de gorece yedeklerle vs oynarsa bize de firsat dogabilir. Neyse, ben senin yaptigin hesaba katilmiyorum renkdas. Ilk mac, yenilmedigimiz surece oyle bir yuzde hesabi yapamayiz. Yenilsek dahi, bu isin deplasmani var, ic saha diger maclari var vs..
Münih grup maçı kaybetmiyor. Kopenhag kendi evinde zor kaybediyor ki bizleri 2014 de yenmislerdi. Icerde kopenhag yenemezsen sonuncu olma ihtimalin çok yüksek.

Münih grup maçı kaybetmiyor. Kopenhag kendi evinde zor kaybediyor ki bizleri 2014 de yenmislerdi. Icerde kopenhag yenemezsen sonuncu olma ihtimalin çok yüksek.

2014 diyorsun renkdas. Belli olmaz bu is, yenilmezsin yine ayni durum, iceride de disarida da beraberlik. Kopenhag'in Manu ve Bayern'den puan alma olasiligi bizden yuksek degil ne yazik ki.

Ayrıca cl de en son ne zaman deplasman galibiyeti aldık hatırlamıyorum burası super lig değil sampiyonlar ligi. Deplasmanda galibiyet almak kolay mı?

Ayrıca cl de en son ne zaman deplasman galibiyeti aldık hatırlamıyorum burası super lig değil sampiyonlar ligi. Deplasmanda galibiyet almak kolay mı?

Alabilene kolay renkdas.

Ben ilk noktadayim, ilk macin oneminin farkindayim ancak yenilmedigin surece yude 90'lar falan dogru bir hesap degil.

Avrupa hayali varmış.
Şunu anlamıyorum arkadaş, biz Avrupa takımı değilmiyiz, Asya şampiyonlar ligine mi katılıyoruz.
Okan hocanın gidebileceği hangi Avrupa takımı Galatasaray'dan daha büyük.
Zamanında kaça kaça 5. şampiyonluğumuzu çala çala gittin de ne oldu.

Ben Okan hocaya ısınamıyorum, işler kötü gittiğinde yine bizi yüzüstü bırakıp gideceğinden eminim.
Daha once yapti

Bayern'den toplam 10 golden az yemek + onurlu futbol
Man. UTD'dan puan almak
Kopenhag'dan 4-6 puan fazlasiyla basarili sayilir.

Talihsiz 1 söylem olmuş başlık.

CL'ye kalarak bu sezonun iki büyük hedefinden birini gerçekleştirdik. Sen yine de Avrupa futboluna biraz üstte bak hocam. Molde bile bizi eleyecekti, şansımız yaver gitti.

Avrupa hayali varmış.
Şunu anlamıyorum arkadaş, biz Avrupa takımı değilmiyiz, Asya şampiyonlar ligine mi katılıyoruz.
Okan hocanın gidebileceği hangi Avrupa takımı Galatasaray'dan daha büyük.
Zamanında kaça kaça 5. şampiyonluğumuzu çala çala gittin de ne oldu.

Ben Okan hocaya ısınamıyorum, işler kötü gittiğinde yine bizi yüzüstü bırakıp gideceğinden eminim.
O zaman Terim e hiç ısınamaman lazım. Kaç kez kaçtı gitti.

Üstten bakanlar futbolu takip etmeyip ezbere konuşanlar. Aslında biz iyi olsak, bayağı avantajlı bir gruptayız. Diğer gruplara kıyasla baktığınız zaman olabilecek en iyi 3 gruptan biriydi bence. Ama şu anki durumda ortalama bir taraftar ne bu futbolla bir beklentiye girer ne de bir şeyler ciddi anlamda düzelmediği takdirde işimizin tamamen rakiplerin elinde olduğunu unutabilir. Biz rezil olmayalım, mücadelesiz, ne yaptığını bilmeyen futbol izlemeyelim gerisi çok mühim değil. 3. de olursun 4. de olursun.

Geri
Üst Alt