Okan Buruk: “Davinson Sanchez ayağında bir ağrı hissetti, daha kötüye gitmesin diye çıkmak istedi”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1734033618613.png

Okan Buruk: "Davinson Sanchez ayağında ağrı hissetti. Daha kötüye gitmesin diye devam etmedi. Durumuna bakacağız. Bu zor dönemde oyuncu azaldıkça benim için de işler zorlaşıyor."

Okan Buruk: "Jelert'te bir yorgunluk ağrısı oldu. Uzun süre sonra ilk defa tempolu maç oynadı. Çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum."

Okan Buruk: "Üzgünüz. Ama tabii ki 2 puan ortalamasıyla devam ediyoruz. Bundan sonra iç saha maçı ve Ajax maçını kazanıp, ilk 8'de çıkmak istiyoruz."

- Ziyech oyuna girdikten sonra temposuz oynuyor. Bugün yenen golde de payı var gibi. Yorumunuz nedir?

Okan Buruk: "Elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim. İkinci golü daha iyi savunabilirdik, birçok oyuncu ordaydı. Sonradan oyuna girmek zordur. Ziyech’in iyi niyetinden şüphe etmiyorum."

- Jelert neden oyundan alındı?

Okan Buruk: "Çıkmayan isteyen Jelert’ti. Hatta bu isteğini söyledikten sonra 3-4 dakika bekledik. Ayağında bir ağrı varmış. Sara da zaten yorulmuştu, onun yerine daha diri bir oyuncu almak istedik ve Efe’yi aldık."

(TRT Spor)

Hadi bakalım sokayım malmö süne abi bu adam bize lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

davinson’da sakatlanırsa
transfer dönemi bitene kadar maç izlenmez

Ya ne olcak Metehan gibi vardır gençlerde oyuncu koy yerine oynasın.

En az 2 hafta oynamaz belki kayseriye yetisir
Adamin arka adalesi problemli hep ayni yerden sakatlaniyor

Seneye saglam bir stoper alip davinsonu dinlendirip oynatmaliyiz Trabzon bile bizi yener Davinson oynamazsa

Jelerti bu takıma monte et bizim daha fazla asabımızi bozma

Ziyech girerdi de ölü bats varken girmezdi. Bu çok net. Bi hamle vardı Ziyeş için.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jelert çıkarken şaşırdı sanki nasıl ağrı hissetti de çıktı??

Geri
Üst Alt