Okan Buruk: “Davinson Sanchez ayağında bir ağrı hissetti, daha kötüye gitmesin diye çıkmak istedi”

Hoca sürekli aynı bahaneyi söylüyor çıkmak isteyen adam çıktığını öğrenince şaşırmaz. Hatasını kabul etmeyip yalanla kapatmaya çalışıyor. Açıkça söyle hata yaptığını.
Jelert kendi geldi kenara ya macin sonlarina dogru maci izlemediniz mi? Sonra zaten degisiklik geldi belli ki birseyler konustu orada teknik heyetle.

Ulan biat edeyimde şu değişimlerle nasıl biat edeyim. Jelert yerine ziyech girip belini donduremeyen metehani futsalcinin karşısına koymayı malmö teknik direktörü bile dusunemezdi

Bu hayatta kimseye biat etmemek lazım da

Renktaş hatasız TD yok.

Emin ol Guardiola olsa yine söveriz. Jelert'i birden sol kanat forvet, Sara'yı stoper olarak izleme ihtimalimiz çok yüksek fsdafsafsa

Jelert çıkmadan bir kaç dakika önce yakın çekimde yardımcı hoca ile konuşuyordu muhtemelen o zaman söyledi

Jelert kendi geldi kenara ya macin sonlarina dogru maci izlemediniz mi? Sonra zaten degisiklik geldi belli ki birseyler konustu orada teknik heyetle.
Çıkarken şaşırdı bayağı öncesinde görmedim açıkçası kenara geldiğini belki orada söylemişte olabilir. Ama şaşırması ilginç o zaman madem biliyorsun çıkacağını neden o tepkiyi verdi.

Çıkarken şaşırdı bayağı öncesinde görmedim açıkçası kenara geldiğini belki orada söylemişte olabilir. Ama şaşırması ilginç o zaman madem biliyorsun çıkacağını neden o tepkiyi verdi.
Sasirma degil o iste futbolu biraz bilmek lazim o goruntude. Maci sogutmak/zaman icin numara yapiyor sanki bilmiyormus gibi yapiyor yoksa kor degil ya kendi numarasini bilmiyor mu?

Sasirma degil o iste futbolu biraz bilmek lazim o goruntude. Maci sogutmak/zaman icin numara yapiyor sanki bilmiyormus gibi yapiyor yoksa kor degil ya kendi numarasini bilmiyor mu?

Bu arada bunu söylediğin iyi oldu, maç içerisinde şunu fark ettim Jelert'te bizim eski yerlilerde bulunan küçük çirkeflikler sezdim. Mesela topsuz alanda gitti rakibi çaktırmadan çat diye yere indirdi vs

Olumsuz bir şey olarak söylemiyorum bunu bu arada

Ziyech gibi kendini beğenmis ve ruhsuz bir oyuncuyu son 5 dakika oyuna almak çok büyük bir hata.
Ajax bizi son maçta yenip ilk 8'in disina atacak; butun emekler bosa gidecek.

Allahtan araya 2 mac kaldi, onlari da kazasiz atlatirsak önumuz acik insallah. Devre arasi ds dogru hamleler yaparsak bu sezonu rahat bi sampiyonluk ve avrupada en az ceyrek yaparak kapariz sezonu
Devre arası diye bir şey yok ki. Ayrıca ne aldığımız herifleri hemen oynatıyoruz ne hamleyi hemen yapıyoruz.

Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala 3 tane oyuncu alırlar o da şubat demek. Yani önünüzde çok maç var maalesef. Gelenler de 2 hafta kenarda bekler.
Mart ayında takviyeleri izleriz.

Devre arası diye bir şey yok ki. Ayrıca ne aldığımız herifleri hemen oynatıyoruz ne hamleyi hemen yapıyoruz.

Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala 3 tane oyuncu alırlar o da şubat demek. Yani önünüzde çok maç var maalesef. Gelenler de 2 hafta kenarda bekler.
Mart ayında takviyeleri izleriz.
Yok ben sakatlarin dönmesini kast ettim. Ts, kayseri dep sonra 2 hafta ara oluyor. 5 ocak göztepeyle oynuyoruz. Ozamana kadar icardi haric full kadro oluruz herhalde baska sakatlik olmazsa. Topcularda dinlenmis olur 1 hafta

Geri
Üst Alt