- 26 Ocak 2021
- 35.168
- 33.787
- 2.233
Cezalı ya metehan zatenİnşallah nelsonu oynatır Metehan yerine yoksa mete oynarsa trabzon maçı bitmek bilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cezalı ya metehan zatenİnşallah nelsonu oynatır Metehan yerine yoksa mete oynarsa trabzon maçı bitmek bilmez
Jelert kendi geldi kenara ya macin sonlarina dogru maci izlemediniz mi? Sonra zaten degisiklik geldi belli ki birseyler konustu orada teknik heyetle.Hoca sürekli aynı bahaneyi söylüyor çıkmak isteyen adam çıktığını öğrenince şaşırmaz. Hatasını kabul etmeyip yalanla kapatmaya çalışıyor. Açıkça söyle hata yaptığını.
Ulan biat edeyimde şu değişimlerle nasıl biat edeyim. Jelert yerine ziyech girip belini donduremeyen metehani futsalcinin karşısına koymayı malmö teknik direktörü bile dusunemezdi
Ulan hemen R yapmaya başladın. UzaUlan biat edeyimde şu değişimlerle nasıl biat edeyim. Jelert yerine ziyech girip belini donduremeyen metehani futsalcinin karşısına koymayı malmö teknik direktörü bile dusunemezdi
Çıkarken şaşırdı bayağı öncesinde görmedim açıkçası kenara geldiğini belki orada söylemişte olabilir. Ama şaşırması ilginç o zaman madem biliyorsun çıkacağını neden o tepkiyi verdi.Jelert kendi geldi kenara ya macin sonlarina dogru maci izlemediniz mi? Sonra zaten degisiklik geldi belli ki birseyler konustu orada teknik heyetle.
Sasirma degil o iste futbolu biraz bilmek lazim o goruntude. Maci sogutmak/zaman icin numara yapiyor sanki bilmiyormus gibi yapiyor yoksa kor degil ya kendi numarasini bilmiyor mu?Çıkarken şaşırdı bayağı öncesinde görmedim açıkçası kenara geldiğini belki orada söylemişte olabilir. Ama şaşırması ilginç o zaman madem biliyorsun çıkacağını neden o tepkiyi verdi.
Şu değişikliği yapmasaydi harbi birşey demeyecektim.Ulan hemen R yapmaya başladın. Uza
Sasirma degil o iste futbolu biraz bilmek lazim o goruntude. Maci sogutmak/zaman icin numara yapiyor sanki bilmiyormus gibi yapiyor yoksa kor degil ya kendi numarasini bilmiyor mu?
Ayak deniyor yav arka adale nerden çıktıEn az 2 hafta oynamaz belki kayseriye yetisir
Adamin arka adalesi problemli hep ayni yerden sakatlaniyor
Seneye saglam bir stoper alip davinsonu dinlendirip oynatmaliyiz Trabzon bile bizi yener Davinson oynamaz
Valla yerde yatarken baldirini tutuyorduAyak deniyor yav arka adale nerden çıktı
Yok onların amacı o zaten.Akil tutulmasi yasayanlar var
Yener ince ile konusurken ekrana verdiler jelert’i
Agrisi oldugunu kulubeye geldi söyledi
Nerenizle izliyorsunuz maclari
Direğe çarpıp çıkan yok hepsi içeri giriyoreger cözüm bulmazsa hem ligte hem avrupada en cok gol yiyen takım olacaz
Devre arası diye bir şey yok ki. Ayrıca ne aldığımız herifleri hemen oynatıyoruz ne hamleyi hemen yapıyoruz.Allahtan araya 2 mac kaldi, onlari da kazasiz atlatirsak önumuz acik insallah. Devre arasi ds dogru hamleler yaparsak bu sezonu rahat bi sampiyonluk ve avrupada en az ceyrek yaparak kapariz sezonu
Yok ben sakatlarin dönmesini kast ettim. Ts, kayseri dep sonra 2 hafta ara oluyor. 5 ocak göztepeyle oynuyoruz. Ozamana kadar icardi haric full kadro oluruz herhalde baska sakatlik olmazsa. Topcularda dinlenmis olur 1 haftaDevre arası diye bir şey yok ki. Ayrıca ne aldığımız herifleri hemen oynatıyoruz ne hamleyi hemen yapıyoruz.
Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kala 3 tane oyuncu alırlar o da şubat demek. Yani önünüzde çok maç var maalesef. Gelenler de 2 hafta kenarda bekler.
Mart ayında takviyeleri izleriz.