GSC Haber Okan Buruk: "Eksiklerimizi de düşünerek transferin son günlerinde takviyeleri yapacağız"

Soru: "İlk 4 maçın sonunda puan tablosunda çok farklı bir yerde olan Galatasaray vardı. Son 4 maçı ayırmak gerekiyor. Sizin buradaki değerlendirmenizi merak ediyorum. Biz burada Galatasaray'ın bu durumda ilk 4 ve son 4 olarak mı ayırmalıyız, yoksa bu son 4 maçın her birinin farklı bir hikayesi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hani genel bir form düşüklüğü mü yoksa maç maç mı bakmalıyız? Bunu sormak istiyorum."

Okan Buruk: "Evet, yani aslında ana sorunumuz bu maçta olduğu gibi pozisyonlara girip atamadığımız goller. Belki Avrupa liginde en çok gol atan takımıyız, hala bugün öyle mi bilmiyorum. Maçtan önce öyleydi, en çok pozisyona giren ve en çok gol beklentisi üreten takımız.

Ama bunun yanında çok fazla gol yedik. Bence ana sorunumuz yediğimiz gollerdi ve maçları kazanmasını bilmedik.

Aslında elimizde çok fazla şekilde ilk 8 içerisinde olma şansı vardı, puan durumu olarak.

Kiev maçı da bu şekildeydi; 3-1 kaldıktan sonra iki tane kalemize gelen top ikisinde gol oldu. O yüzden bu kadar çok gol yerken, daha az attığımızda hep kazandık. Ama daha sonra atamadığımızda da bugünkü gibi kaybettik. Ana sorunumuz bu oldu aslında ama oyun olarak hep üstün olduk bütün maçlarda, bu oyun üstünlüğünü ele geçirdik.

Yani Tottenham maçında da, bugünkü maça baktığımızda büyük bölümde oyun üstünlüğü bizdeydi. Kendi istediklerimizi yaptık ama bunu sonuca yansıtamadık.

Bunu sonuca yansıtmak aslında bir yetenek. Bunu daha iyi yapmamız gerekiyor bundan sonraki turlarda ve özellikle ülkemizde oynayacağımız lig maçlarında da bunu yapmamız gerekiyor."
Okan Buruk’tan inciler, bir müthiş analiz daha yapmış, durum tespiti konusunda çok başarılı..

bir tane ete dokunur açıklaması yok mıy mıy konuşuyor yapay zekanın verdiği cevaplar gibisin hoca.

En sansli kurayi çekip ilk 8'e giremiyor, birde gidip formattan şikayetçi oluyor.
Yoneticisi transfer mevcut oyunculara ayıp oluyor diyor, kendisi Avrupa listesine sadece 3 yeni oyuncu ekleyebilmemiz çok saçma diyor.
Cok gol yemekten şikayetçi ama Nelsson'a hiç oynama şansı vermiyor.

Geri
Üst Alt