GSC Haber Okan Buruk: "Eksiklerimizi de düşünerek transferin son günlerinde takviyeleri yapacağız"

Al sana bir tane ajax maçı için 3 lü kadrosu okan, dalga geçme milletle. Farklı bir sürü çeşidi de yapılır

--------------sanchez------nelson------apo---------

Barış---------sara-----------torreira----------jelert
----------------mertens--------yunus--------------
-----------------------osimhen--‐--------------------
İlk 11 açıklandığında o konuya bu kadroyu yazmıştım.

Okan Buruk: "Kafamızı kaldırıp lig maçına hazırlanacağız. Avrupa'da devam ediyoruz, buna konsantre olacağız."

Okan Buruk: "Transfer döneminin bitmesine az kaldı. Ancak transfer yapacağız. İsteklerine saygı duyuyoruz."

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."

Okan Buruk: "Burada taraftarımız hiç merak etmesin; bu zamana kadar onlar için en iyisini hep yaptık, yine yapacağız. Onların isteklerine zaten saygı duyuyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda gerekli transferler ve takviyeler takıma yapılacak."

Hocanın açıklamalarına göre Morata bitmiş gibi, İcardi'nin sözleşmesini dondurup son yapacağımız transferi ilk yapıyoruz. Sırasıyla ilk 11'e sağ bek, kanat, 6-8 numara, 9.5 numara, stoper, forvet ihtiyacımız var, ihtiyaç listemizin sonundan başlıyoruz.

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."
10 tane hak olsun sen yine kaan berkan bekleriyle çıkarsın

Çok sevdiği kaanı berkanı bile 3 lü de oynatsın isterse ama 4 lüde kaan berkan bek OLMAZ. bunu nasıl anlayamıyor hala
Bu inadı onu yiyecek oysa 3'lüyü de kendisi güzel oturttu. O da kendi başarısıydı. Yani bir insan kendini neden sabote eder ki. Devam etseydi 3'lü ile her şer çok daha iyi olacaktı.

Okan Buruk: "Ana sorunumuz; yediğimiz goller. Maçları kazanmasını bilmedik. Aslında elimize çok fazla şekilde 8'e girmeye yönelik maçlar geldi, Kiev maçı da aynı şekilde 3-1 olduktan sonra kalemize gelen iki gol de gol oldu. Ama oyun olarak hep üstün olduk."

Hocanın açıklamalarına göre Morata bitmiş gibi, İcardi'nin sözleşmesini dondurup son yapacağımız transferi ilk yapıyoruz. Sırasıyla ilk 11'e sağ bek, kanat, 6-8 numara, 9.5 numara, stoper, forvet ihtiyacımız var, ihtiyaç listemizin sonundan başlıyoruz.
Hangisinden başladıklarının önemi yok liste verildiğinde 2 topçu, transfer bittiğinde tüm transferler gelmiş olsun yeter

Üçlüye döndüğümüzde tüm sorunların ortadan kalkacağını düşünüyoruz.
Bunu diyen adam son maçlarda ısrarla üçlü oynatmadı.Ne desem bilemedim.
Malesef benim düşüncem bu kadro yapısıyla alacakları adamlarla üçlüde kurtarmaz bizi.
Muhtemelen moratta ve bir stoper alacaklar.
Moratta ve osimen aynı tarz adamlar.Yok moratta farklı bölgelerdede falan oynuyormuş geçiniz..

Okan Buruk: "Burada taraftarımız hiç merak etmesin; bu zamana kadar onlar için en iyisini hep yaptık, yine yapacağız. Onların isteklerine zaten saygı duyuyoruz ve bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. En kısa zamanda gerekli transferler ve takviyeler takıma yapılacak."
Taraftar istiyor diye mi transfer yapıyonuz olum yav

Okan Buruk: "Ana sorunumuz; yediğimiz goller. Maçları kazanmasını bilmedik. Aslında elimize çok fazla şekilde 8'e girmeye yönelik maçlar geldi, Kiev maçı da aynı şekilde 3-1 olduktan sonra kalemize gelen iki gol de gol oldu. Ama oyun olarak hep üstün olduk."
Sen malmö maçında skoru 5 dakika daha tutamayarak ve yaptığın saçma değişiklikle o gün orada ilk 8'i kaçırdın, bunu çoğu kişi hissetti zaten.

Okan Buruk: "Eren Elmalı ile son haftalarda net bir şeyimiz yok "

Yazıklar olsun şu rezil açıklamaya bak
2 transfer dönemi boyunca vaktin vardı transfer yapmak için
Liyakatsiz sapan işlere girişeceğinize transfer yapsaydınız
Gerçi 6 transferin 4'ü tutmadı(!)

Ya birde kağıtla taktik gönderiyor, sen taktikten ne anlarsın be adam. Kağıda daha çok koşun mu yazdın?

transferin son günlerinde diyor bize üstüne ya

abi zıvanadan çıkacağım gerçekten.

Karşısında doğru soru sorabilen olmayınca daha çok saçmalıyor nerdeyse alkollü filan diyecem

Geri
Üst Alt