GSC Haber Okan Buruk: "Eksiklerimizi de düşünerek transferin son günlerinde takviyeleri yapacağız"

Tekrar üclü ile devam edecegini söyledi morata transferinden sonra

Okan anlaşılan değişmeyecek. Bari ekibinde bi değişiklik yapın.

Olm ne challenge'ı lan ciddi misiniz

Tv'yi kapadım sinirden açtırtmayın bana öyle bir şey yoksa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan yanlış yazmayın yauv inanıyoruz

san mames ve cityden bahsetmediği için hayal kırıklığı yaşadım

Abi volz ile duranı istemeyen bu adammış. Biz ne anlatıyoruz. Sonra gol yiyoruz şöyle böyle diyor herif.

Yalan yanlış demediği şeyleri yazıyorsunuz ya biri hakaret etse yok yere ban yese ayıp değil mi

Yap kanka tabii işin gücün transfer yapmak

Yazın 2 adam lazım diyordun şu an daha çok adam lazım nasıl oluyorsa

Herkesi çöp ettin
Nasıl yapacak yav 1 yabancı hakkı var.
Hadi icardiyi askıya alsan 2 ediyor.

Yine aynı tas aynı hamam olacak. 3 kusursuz adam almadıkları sürce bir b.k değişmez.

Geçen sezon başında bu kulübe çok iyi bir sportif direktör, ve hocanın yanın komple iyi bir yardımcı ekibi kursaydik şimdi farklı şeyler konuşuyor olabilirdik

Konuşmak için konuşuyor Okan hoca. yok totheman maçı damakta kalmış yok şu yok bu. Bek yok takımda hala antikıntin işler yapıyorsun

Mac sonu aciklamalari iyice terime benzemeye basladi. Kacirdiklarimizi atsaydik farkli olurdu, gol beklentileri, girdigimiz pozisyonlar vs vs.

Hocam çok güzel demişsin de. 3'lü sistem sadece 2 santraforla oynanmıyor be hoca. 3-4-2-1 ile de oynayabilirsin. 3-5-1-1 oynayabilirsin. Yani neden 4'lü ye dönem işi.

2 Şampiyonluğu sebebiyle yaptığı hataların hepsinin üstü örtüluyor 5.yildizi takarsa yine örtülür fakat tersi bir senaryoda hiç kurtuluşu yok fakat olan kendisine değil kulübün paralarına oluyor

Geri
Üst Alt