- 16 Haziran 2010
- 202.143
- 154.034
- 6.838
Okan Buruk: "Bu arada oynayan sol beklerimden de memnunum (Gülerek). Onu da söyleyeyim, hepsi iyi oynadılar."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorduğun soruya koyayım mal herif.
Kerem kendisini Ribery veya Sneijder sanıyor galiba ama hocanın bu duruma bakış açısını çözemedim henüz. Adam tercihlerini düzelteceği yerde daha da saçmalamaya başladı. Sezon planlamasında Kerem' i 10 numaraya yazdığı için hocadan da kuşkulanıyorum ister istemez...Kerem her topu aldığında büyü yapmaya çalışıyor Okan hocam
Kerem 10 değil 2. forvet oynuyor. Ne zaman orta sahaya gelip Mertens gibi top dağıttığını gördünüz Kerem'in.Kerem kendisini Ribery veya Sneijder sanıyor galiba ama hocanın bu duruma bakış açısını çözemedim henüz. Adam tercihlerini düzelteceği yerde daha da saçmalamaya başladı. Sezon planlamasında Kerem' i 10 numaraya yazdığı için hocadan da kuşkulanıyorum ister istemez...
Kerem topla ne kadar az oynarsa okadar yükseleceğinin bir türlü farkına varmıyor. Keremde o teknik kabiliyet yok kerem ve barıs alper topsuz oyunda önemli adamlarKereme laf sokmus
Öncelikle forumda Futbol bilgisine, görüşlerine ve üslubuna itibar ettiğim sayılı kişilerden biri olduğunu belirteyim...O yüzden, ikidir takıldığın ve fakat geçen defa üşendiğimden cevap veremediğim bu konuya dair düşüncelerimi ifade etmeye çalışayım...Kerem 10 değil 2. forvet oynuyor. Ne zaman orta sahaya gelip Mertens gibi top dağıttığını gördünüz Kerem'in.
O bölgede çevik ve hızlı oyuncuları seviyor Okan Buruk. Hem önde pres hem de 2. golcü olarak hızlı reaksiyon verebildiği için oynatmaya da devam edecek. Kerem savunma arkası koşuları yapabilen bir oyuncu. O yüzden rakip kapanmadığı sürece orada oynar. Manu maçındaki 3. gol gibi bir sürü golü var kariyerinde.
En iyi oyuncular, en basit oynayan oyunculardır. Ndombele gibi mesela hehehehe (pis pis gülerek).