Okan Buruk: "Evet ikisi bir arada oynayacak. Belki de 3'ü birden oynayacak"

Transfer döneminde o kadar laf ettik ama mevcut kadronun bu ligin çok üzerinde olduğunu, şikecileri pas pas ederken gördük.

Verim alınamama ihtimali var ancak sistem verimli bir şekilde işlerse, bu ikili ligi donunda sallar. Hatta bazı maçlarda 3 ünü bir arada bile görebiliriz..

İcardi Osimhen ikilisi var

Keyfini çıkartın

Çok konuşmayın arkadaş

Çok merak ediyorum nasıl bir diziliş ve daha doğrusu nasıl bir oyun anlayışı ile sahada olacağımızı. Umarım üstüne iyi düşünülüp çalışılmıştır yoksa şu anda güzel giden form grafiğini yerle bir edeceğiz.

Fener macinda mertens defalarca topun düstügü bölge’ye prese gitti rakibi hata’ya zorladi

Icardi ve osimhen ile oynayinca bu iki oyuncu dan biri mecburen ayni sekilde rakibi rahatsiz etmeli yoksa rahat sekilde oyun kurabilir rakipler baskisiz bir sekilde

Osimhen bunu yapabilir diye düsünüyorum temasli oyunu seviyor

2 forvet garanti olduguna göre ve hoca Mertens'i ilk 11'den kesmeyecegine göre; genel olarak ya 4 3 1 2 yada 3 4 1 2 dizilisi olacaktır diye tahmin ediyorum. Maçların gidisatina görede Mertens oyundan çıkar ve 4 4 2'ye donulur. Yunus'un yerine Demirbay yada Berkan'da olabilir.

Muslera
Baris Sanchez Apo Jakobs
Sara Torreira Yunus
Mertens
Osimhen Icardi

Muslera
Kaan Sanchez Jakobs
Baris Sara Torreira Yunus
Mertens
Osimhen Icardi

defansımız bence Türkiyede tartışmasız en iyi,,orta saha sara ve torreira bu ligin çok üstünde,hucum hattı neredeyse avrupanın bile üzerinde,,yönetime gereğinden fazla yüklendik şaka maka..kanatlarda sacha boey gibi adam olsaydı biz şampiyonlar liginde bile her takımla mücade ederdik.Talihsizlik erken elendik okan hoca yüzünden...Şimdi biz bu young boysa 5 atarız...

Okan Hocam ve en büyük kazancı Yunus Akgün ilk Avrupa Ligi basın toplantısında bizlere hedefin Bilbao finali olduğunu hissettirdiler. Bu sene 3 Kupa neden olmasın. Çok güven verdiler ve Paok maçını İcardi, Osimhen, Mertens, Sara, Yunus, Barış ile yıkacağımıza inanıyorum InCollage_20240924_234104261.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Halil'i tutmak istiyorduk...belikide.......DÖRDÜ.....oynayacaktı"

OKanHodja2.jpg

Geri
Üst Alt