Okan Buruk: "Fenerbahçe şu anda Beşiktaş'la ikincilik yarışı içerisinde"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk:

"Öncelikle büyük Galatasaray taraftarını; onlarla birlikte çıktığımız yolda, oyuncularımızın büyük performansı ile yönetimimizin, teknik heyetimizin büyük performansı ile kazandığımız şampiyonluk için tebrik etmek istiyorum."

"İnsanların bize olan sevgisi tüylerimizi diken diken ediyor. Şampiyonluğu hayal ederken, bunu da hayal ediyorduk. Bunu kazandığımız için kendimle, takımımla, camiamla gurur duyuyorum. Onlara bir de Fenerbahçe galibiyeti hediye etmek için oynayacağız."

“Fenerbahçe bu senenin başarılı takımlarından birisi ve şu anda Beşiktaş'la ikincilik yarışı içerisinde.”

Okan Buruk:

"Öncelikle büyük Galatasaray taraftarını; onlarla birlikte çıktığımız yolda, oyuncularımızın büyük performansı ile yönetimimizin, teknik heyetimizin büyük performansı ile kazandığımız şampiyonluk için tebrik etmek istiyorum."

"İnsanların bize olan sevgisi tüylerimizi diken diken ediyor. Şampiyonluğu hayal ederken, bunu da hayal ediyorduk. Bunu kazandığımız için kendimle, takımımla, camiamla gurur duyuyorum. Onlara bir de Fenerbahçe galibiyeti hediye etmek için oynayacağız."
ne hediyesi
göreviniz bu

“Fenerbahçe bu senenin başarılı takımlarından birisi ve şu anda Beşiktaş'la ikincilik yarışı içerisinde.” :asd:

saplaağğğ saplamanın ucu bucağı yok

Hocam sana anadolu hocası diyenler e de cevabını verdi fenere de

Geri
Üst Alt