GSC Haber Okan Buruk: "Florya'dan bilgi çıkması çok büyük bir sıkıntı"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20250213_222705.webp

-Hangi dizilişle oynayacağınız merak edildi?

Okan Buruk: "Gerçi gün içinde verdiniz siz ama kadroyu (Gülerek). Bizim Florya'dan her şey çıktığı için. Bu bizim için çok büyük bir sıkıntı maalesef. Kimden çıkıyor nasıl çıkıyor bilmiyoruz ama bununla ilgili daha sert olmamız gerekiyor!"

Okan Buruk: "Oyun içerisinde 2 diziliş üzerinden düşünüyoruz, 3'lü ve 4'lü.Buna dönebilecek oyuncularımız var. Rakibimizin dizilişi üzerinden odaklanmamız gerekecek. Birbiriyle oynamaya alışmış bir takım rakibimiz, genç ve hareketli. İlk maçta tanıyoruz aslında. Oyunda, oyun yapısında, oyuncularda çok büyük değişiklik yok. Bu bir avantaj ama sahada ortaya koymamız gerekiyor. Top bizdeyken rakibe sıkıntılar yaşatmıştık. Hava toplarında üstünlük kurmuştuk. Rakibimizin önde tehlikeli oyuncuları var. Onların da bizim gibi eksikleri var. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün Berat gecesi, herkesin kandilini kutluyorum. Oğuz Hocamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda inşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar. Hepimizin çok sevdiği bir futbol adamı."

Okan Buruk: "Üç değişiklik az kalıyor. Maç sayısı arttı. Cezalı olma olayı da artıyor, sakatlık riski de artıyor. UEFA'nın güncelleme getirmesi gerekiyor. Özellikle büyük sakatlıklar sonrası hakkında güncelleme getirilmesini bekliyorum."

Oynatacağın adamlar belli hocam sanki hep yeni şeyler deniyormuş gibi şaşırman komik. Takımın yarısı yok zaten.

-Hangi dizilişle oynayacağınız merak edildi?

Okan Buruk: "Gerçi gün içinde verdiniz siz ama kadroyu (Gülerek). Bizim Florya'dan her şey çıktığı için. Bu bizim için çok büyük bir sıkıntı maalesef. Kimden çıkıyor nasıl çıkıyor bilmiyoruz ama bununla ilgili daha sert olmamız gerekiyor!"
Hocam biraz Terimizm yapman lazım sanki. Nasıl olsa transfer dönemi de bitti artık yöneticilerin girişlerini diğer ziyaretleri kesmen lazım. Mümkünse Kemerburgaz'a geçilme işi de varken bunu fırsata çevir ve daha sert kural ve cezalar koyarak belirli bir standart oturtmak takım için de daha iyi olacaktır.

"Oğuz Hocamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda inşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar. Hepimizin çok sevdiği bir futbol adamı."

Daha yeni bize fetö iması yapmadı mı bu adam,geçmiş olsun de de hepimizin çok sevdiği isim demek ne demek

Sadece sen ve fbliler seviyo

Yaw sen ne diyoğnnnnnnnnnnnnn be adammmmm

Ne diyonnnnnnn

Değerli dostun acunun has elemanı ibrahim büyükakı floryaya çağırıp KRİTİK DERBİ öncesi kadroyu sızdırtan kim

Ortağı esatı takımın uçağıyla uçuran kim

Konuş

Hocam bunu soylemen cok aci. Oranin patronu sensin ve kostebegi bulmak da senin gorevin. Cok basit ayrica, 3-5 denemede bulursun. Chat GPT'ye sor soylesin.

Mağlubiyete zemin mi yapıyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten 11 topçu var oynayabilecek yahu

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ne çıkacak zaten derinlik yok her şey ortadaydı.

Geri
Üst Alt