Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
-Hangi dizilişle oynayacağınız merak edildi?
Okan Buruk: "Gerçi gün içinde verdiniz siz ama kadroyu (Gülerek). Bizim Florya'dan her şey çıktığı için. Bu bizim için çok büyük bir sıkıntı maalesef. Kimden çıkıyor nasıl çıkıyor bilmiyoruz ama bununla ilgili daha sert olmamız gerekiyor!"
Okan Buruk: "Oyun içerisinde 2 diziliş üzerinden düşünüyoruz, 3'lü ve 4'lü.Buna dönebilecek oyuncularımız var. Rakibimizin dizilişi üzerinden odaklanmamız gerekecek. Birbiriyle oynamaya alışmış bir takım rakibimiz, genç ve hareketli. İlk maçta tanıyoruz aslında. Oyunda, oyun yapısında, oyuncularda çok büyük değişiklik yok. Bu bir avantaj ama sahada ortaya koymamız gerekiyor. Top bizdeyken rakibe sıkıntılar yaşatmıştık. Hava toplarında üstünlük kurmuştuk. Rakibimizin önde tehlikeli oyuncuları var. Onların da bizim gibi eksikleri var. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün Berat gecesi, herkesin kandilini kutluyorum. Oğuz Hocamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda inşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar. Hepimizin çok sevdiği bir futbol adamı."
Okan Buruk: "Üç değişiklik az kalıyor. Maç sayısı arttı. Cezalı olma olayı da artıyor, sakatlık riski de artıyor. UEFA'nın güncelleme getirmesi gerekiyor. Özellikle büyük sakatlıklar sonrası hakkında güncelleme getirilmesini bekliyorum."