GSC Haber Okan Buruk: "Gabriel Sara bugün takımla birlikte olacak"

Sara'yı iyileşmeden oynatmak hata sonra daha uzun süreli sakatlanıyor oyuncu.

25 milyonluk batık yatırımına sezonu kapattir tam olsun.

Tor açıklamaları gitmek istiyor gibi, hayırlı işler, bir 15 sene de bunun yerine adam ararız

Lucas Torreira:

"Öncelikle İspanyol halkına başsağlığı mesajımı iletmek istiyorum. Böyle zamanlarda birlikte olmak çok değerli. Yarınki maç kazanmak zorunda olduğumuz bir maç Galatasaray olarak belki zor bir dönemden geçiyoruz ama sakin olmalıyız. Önemli bir takımız. Türkiye Ligi'nin Türkiye Kupası'nın son şampiyonuyuz. Süper Kupa'yı kazanamadık ama her zaman sahaya kazanmak için çıkıyoruz."

"Son dönemde geleceğimle ilgili çok şey konuşuldu. İlk günden beri bu takıma adanmışlıkla burada olduğumu hep söyledim. Son dönemde babamın rahatsızlığından ötürü belki konsantrasyonumu kaybetmiş olabilirim ama yarın tüm takım büyük bir mücadele için sahaya çıkacağız. Ben burdan gidersem, bunu ilk benim ağzımdan duyarsınız. Hiçbir oyuncu Galatasaray'dan önde değildir, en önemlisi her zaman Galatasaray'dır. Bu bilinmeli."

Lucas Torreira: "Son zamanlarda geleceğim ile ilgili çok konuşuldu. İlk andan beri kendimi adadım. Son dönemde babam bazı sağlık problemleri yaşadı ve takıma odaklanamadım. Şu anda Galatasaray'a konsantre olmak istiyorum. Buradan ayrılacağım zaman bunu benden duyarsınız."

gidici

Demek ki transfer görüşmesi yaptı. Bahsedilen sakatlık durumundan 1 haftada dönmesine imkan yok

Okan Buruk: "Dünyada ilk sakatlanan oyuncu Singo değil. Her takımda sakatlıklar oluyor. Önemli olan doğru bir şekilde döndürebilmek. En kısa zamanda dönecek ama şuan riskli."

Okan Buruk: "Rakibimiz 3 gün sonra bir maça çıkacak. Bazı oyuncularını dinlendirdi ama fiziksel olarak çok dinamik. La Liga'nın 115 km ortalamasıyla en çok koşan takımı. Türkiye Ligi'nde ise topun oyunda kalma süresi çok düşük. Hakemlerin ve rakiplerin çok durduğu, arada çok büyük fark var. Liverpool maçında konsantrasyonu ve maçı doğru yönetmeyi gösterdik. Bu maçta da doğru yönetmeliyiz, rakibimize cevap vermeliyiz."

“Hep hedeftesiniz. Hep siz gündemdesiniz. Psikolojik olarak nasıl hissediyorsunuz?"

🔸Okan Buruk: "Bu sorunun yeri değil. Futbola odaklanalım. Zaten Galatasaray'ın teknik direktörüyseniz psikolojik olarak bu güçte olmalısınız. Bu güçteyim. Oyuncularıma güveniyorum. En başta, her şeyin sorumlusu benim. Bir eleştiri olacaksa bana olmalı, oyuncularımdansa benim eleştirilmem beni mutlu eder."

yavaştan yol alacağını anladı, gülemedi..

L. Torreira kisaca bir yere gittigim yok diyor. Eger olurda gidersem bunu sadece benden duyarsiniz diyor. Burada cok mutlu oldugunu söyledi.
Babasi'nin bir saglik problemi varmis.

Geri
Üst Alt