GSC Haber Okan Buruk: “Galatasaray her zaman topu rakibe vermeyen bir oyun oynar...”

Öyle yaparsak yandık. İnşallah ben yanılırım. Geçen seneki city prag maçını izleyin derim. Prag ne zaman ön alanda baskı yapsa topu filelerden aldı.

Bende karşıyım bu işe ama bayern maçında elden kaçırdı illa deneyecek bi yerde bunu ve tarihi fırsat eline geçti. City maçı sığır press vitrin maçı gördüğüne eminim. Umduğumuz gibi giderse 3-1 4-1 yeniliriz. Ters giderse jk rekoru egale ederiz. Doku moku şakaya gelmiyor bu herifler. İstatistik olarak da doku skor yapmaya çalışacak haaland zaten gol krallığı için bi 5 gol atmaya çalışır yarın artık. Allah işimiz kolaylaştırsın şans faktörü deli gibi bizimle olsun inşallah.

bu maçtan puan alırsak Okan Hocan’nın müridi olmak için gerekli çalışmalara başlayacağım

City deplasmanı racon kesilecek yer değil, boş yapma hoca.

Pocikerim-Haaland eşleşmesi beni şimdiden üzüyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlığa bak.

Hocam bir kere de 11 kişi kalenin önüne yatalım ya bırak Allah'ından bulsunlar.

Hocam aman bak dengimiz değil. Kafa tutmayı fkan boşver, bizi kevgir ettirmeyesin.

hoca doğru söylüyor bu maç kalenin önüne yatma maçı değil top oynama maçı

eintracht maçından önce de bu ağızla konuşmuştun 5 tane yedirip oturdun

gamsız gamsız kazanmaktan fln bahsedio yine
biri şuna CL'de deplasman maçına çıktığını karşısında da dünyanın en pahalı takımlarından biri olduğunu ve maça konsantre şekilde çıkacaklarını hatırlatsa ii olur
Haddimizi bilerek oyniyacagiz dese:

Hüüüü nasil böyle korkak konusursun lebu lebu lebu diye zirlanirdi burda

Ne kompleksli adamlarsiniz

Okan Buruk: “Galatasaray her zaman topu rakibe vermeyen bir oyun oynar, bunu da yarın deneyimleyeceğiz.”

Cidden bu sekilde oynarsa herifler anadolu takimi degil bir iki kontrayla ilk yari fisi ceker

arsenal eşofmanıyla neden çıkmış toplantıya onu anlamadım

1) Arsenal ceket ne alaka
2) Liverpool'a oynadigimiz gibi oynayalim, bizim press'i arkadan rahat kirarlarsa ayvayi yeriz

1769589525421.webp

Basın toplantısında ne demesini bekliyorsunuz..City içimizden geçecek bizde topu onlara verip zevk almaya bakacaz mı demeliydi..

Okan maça bu mantaliteyle çıkıyorsa diyecek tek birşey kalıyor:

WYN7DE.gif

Geri
Üst Alt