Okan Buruk, Galatasaray ile 2 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

bu nasıl soru la başkanlık sözü verdin tutmadın ondan mı istifa etti diyor

ne diyor acep ,

Erden Timur a giydirerek daha da öfke kazanır. Ilımlı olmalı.

Erden beyin kime kırgın olduğunu düşünüyorsunuz? Başkanlık için söz vermiş miydiniz?

Dursun Özbek: "Bana kırgın olduğunu düşünmüyorum, ben onun babası yaşındayım ve başkanıyım. Ben de ona kırgın değilim. Biz Galatasaray'a hizmet etmek için buradayız.

'Ben başkan olacaktım, başkan olamadım' diye bir şey yok... Galatasaray'a hizmet etmek, Galatasaray'ı sevmekten geçer. Ben mezun olduğum gün, Galatasaray'a hizmet etmeye başladım. Kimse Galatasaray'a küsemez."

Dursun Özbek: "Erden kardeşimi daha önce sponsorluk için ilk ben ikna ettim. Sonrasında Galatasaray ile ilişkisi hiç kesilmedi. Her Galatasaray'a bağlı bir kardeşimiz. Ben kendisine devam etmesinin Galatasaray için iyi olacağını söyledim. Teklifte de bulundum. Bir şeye dikkat etmek lazım, Galatasaray diğer kulüplere pek benzemiyor. Bu kulüp eleştirilere açık bir kulüp. Eleştirileri dinlemek ve onlardan faydalanmak zorundasınız. Ayrıca şeffaflık. Ekip çalışmasına yakın olmak. En önemlisi de hesap verebilir olmak. "

Erden kardeşim genç ve hassas bir kardeşim. Bu eleştirilerden etkilenmiş demek ki. Erden'in Galatasaray'a vereceği katkılar son bulmamıştır. Kapımız ona her zaman açık.

Enterasan bir soru sordunuz, "Erden Timur, 'Tutunacak dalım kalmadı' derken sizi mi kastetti?" dediniz ya... Galatasaray büyük bir camiadır, tutunacak bir dal ararsan mutlaka bulursun. Böyle bir cevap vermek istiyorum."

Burhanin sorduğu bu soru şerefsizce değil mi ????

" Erden Timura 2 sene önce başkanlık sözü vermistiniz. Şimdi aday oldunuz , size bu yüzden mi kırgın ???"

Soruya bak algıya bak sovecem az kaldo

bu konulara hiç girmeyecektin dursun

herkes haksız olduğunu biliyor daha da düşüreceksin insanların modunu sus pls

öyle konuşuyorki sanki erden başkanlık istemiş o da vermemiş o yüzden istifa etti gibi algı yapıyor şuan 10dk dır

Pek inandirici gelmedi ama GS baskaninin cikipta yalan söyleyecek hali de yok

okan hocam orta saha için çok iyi oyuncularımız var derken içinden geçenleri dinlemek isterdim

okan yetki bende diyor

transferde demek ki kontrol hocada mı olacak

Ohaaa erden Timur gider gitmez başlamış parayı saçmalar . 2-2.5 neyine yetmiyormuş

Bekletmenin sonucu işte. Mourinho geldikten sonra mecburen o paraları vermek zorunda kaldılar.
Zaten ne zaman boş mukaveleye imza atılacak denildiğinde hep böyle yüksek rakamlar çıkıyor ortaya.

Geri
Üst Alt