Okan Buruk, Galatasaray ile 2 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

Bence maasi abartili olmus 2 milyon versin hayir mi diyecekti okan buruk?

Hocama başarılar dilerim Fb'yi deplasmanda tokatlayana kadar kırgınlığımız devam edecektir.

Sinan tadında cevaplar

1717749504881.webp

zaniolo, zaha ve tete konusunu sorsalar keşke spesifik olarak

Bekletmenin sonucu işte. Mourinho geldikten sonra mecburen o paraları vermek zorunda kaldılar.
Zaten ne zaman boş mukaveleye imza atılacak denildiğinde hep böyle yüksek rakamlar çıkıyor ortaya.
Jesus da 7 milyon alıyordu,Okan boş mukaveleye imza atmıştır o parayı yönetim takdir etmiştir.

Saf 6 numara mı yoksa 8 numara mı istiyorsunuz?

Okan Buruk: "Elimizde çok iyi oyuncular var. Orta sahada iyi oyuncularımız var. Onların dışında bir profil bakıyoruz. Lig ve Şampiyonlar Ligi için uygun bir profil olacak. En iyisini getirme konusunda başkanımız bize bunun garantisini verdi. Burası için çok önemli bir oyuncu alacağız. Kimse merak etmesin."

az alıyordu şimdi geçen 2 sene dengelenmiş oldu.5 kuruş oynamayan oyunculara 2.5-3 veriyoruz adamlar yatarak alıyor.koyarsa o koyar bize bu değil.

takımın maaş dengesi de belirleyici oluyor. 2 şampiyonluğu var. Mecburen buralara çıkıyor maaş. Kulübe sorun yaratan bir durum olmaz. Zaha, Sergio, Tete gibi sözleşmeler çok daha büyük risk.

banada erden timur fazla alinganlik yapti gibi, günlük hayatimizda bile mobbinge uguruyoruz.

Okan Buruk: “Kampa kadar transfer konusunda hazırlıklarımızı tamamlayacağız taraftarlarımız rahat olsun. Transferde başkanımız sağolsun yetkileri bize verdi. İstediğimiz kaliteli oyuncuları almaya çalışacağız. Hazırlıklarımız tamam bu konuda.”

Okan Buruk: "Yerli oyunculardan giden biri olursa Türkiye'deki yerli oyunculardan kadromuzu güçlendireceğiz."

Okan Buruk: "Özellikle sağ bek için acil transfer yapmamız gerekiyor."

transferin başında ben varım erden erden diyip durmayın diyor :d

Okan Buruk: “Transferlerimizi kampa yetiştireceğiz.”

Dursun Özbek: “Transferleri kampa yetişmesini sağlayacağız.”

Erden Timur'un yerine transferin başında kim olacak?"

- Dursun Özbek: "Galatasaray Sportif A.Ş'deki kadro transferi yürütüyor. Buranın da başkanı dün ve bugün benim! Yapılan bütün transferlerin başında ben vardım, bugün de ben varım. Her olayın sorumlusu başkandır, bunun böyle bilinmesinde fayda var."

Geri
Üst Alt