Okan Buruk, Galatasaray ile 2 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

Reklam kokan hareketler… çizilen imajları için düzenlenen organizasyon. Hoca bahane reklam şahane. Metin Öztürk masada yerini alır mı acaba

Törende tostos başkana kesin Erden Timur ile ilgili sorular gelir. Bakalım ne diyecek gereksiz herif.

Zaten konuşmayı beceremiyor, kem küm eder muhtemelen.

Bu yönetim gidene kadar dayanabilir umarım adamın tek sağlam dayanağı vardı onuda yediler,şimdi yapayalnız kaldi

Okan Buruk’un yeni sözleşmesinin yıllık ücretleri. (343 Digital)

• 2024/2025: 110 milyon TL (3.1 milyon Euro)
• 2025/2026: 140 milyon TL (3.9 milyon Euro)

1717747714734.webp

Okan Buruk: "Videonun sonunda 'Winner Okan Buruk' yazıyor ama asıl Winner Galatasaray (Gülerek)."

Okan Buruk: "Hedefimiz büyük. Hedefimiz yine şampiyonluk hedefimiz yine Avrupa'da başarı.

Dursun Özbek: "Hocam 5. yıldızı da söyle (Gülerek)"

Okan Buruk: "Evet (Gülerek) Hedef 25. Bu bizim için çok büyük motivasyon olacak."

Okan Buruk: "Beni buraya layık gören başkanımıza teşekkürler. İki yıl önce de amacımızın şampiyonluk olduğunu söyledik. 2 şampiyonluk yaşadık ve verdiğimiz sözleri, tuttuk. İki senede 3 kupa kazandık. "

Okan Buruk:"Avrupa'da bu sene oynadığımız oyun, Şampiyonlar Ligi'nde bir Türk takımının adını duyurmak çok önemliydi.İlk günkü istek ve konsantrasyonla devam ediyoruz. Her sene daha zor oluyor, yine zor bir sezona başlayacağız. Devam etmemi isteyen başkan ve yönetime teşekkürler"

Dursun Özbek: "Bundan iki yıl önce basın toplantısındaki sözlerime baktım. 'Bugün Galatasaray için yeni başlangıç ve uzun vadeli planlarımızın ilk adımı' demişim. Bu sözlerimden iki yıl sonra yine Okan Hocamızla buradayız. Beraber başardıklarımızın gururuyla karşınızdayız."

Dursun Özbek: "Okan Buruk yine rakam konuşmadı, boş sözleşmeye imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, yönetim gerekeni yapacak! Rakiplerimizin bizim karşımızda ne planlamalara giriştiğini görüyoruz. Sırada 5. yıldız ve Avrupa'da başarı var. Fedakarlıktan kaçmayacağız!"

Geri
Üst Alt