Okan Buruk, Galatasaray ile 2 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

Bakış açında haklısın ama şöyle düşün ,büyük ihtimalle tekliflerde gelmiştir "yok diyor ama" hocamızdan daha iyisini bulamayacağımız için jest yapalım demişlerdir. Bu devirde başarılı hoca " bu şekilde" oldukça zor elimizden gelenin en iyisini yapalım demişlerdir. Haklılık tarafın var asgari ücretin yerlerde süründüğü ülkede bizim için inanılmaz rakamlar ama piyasa arz talep bu, ki karşında bu sene 15m lik rakip var .Jokey klübünün yenisi kaça anlaştı henüz bilmiyoruz ama ..O nedenle helal olsun demekten başka bir söz demek bize düşmez diyelim.
performansa dayali sozlesme yaparsin cok basit

Bekletmenin sonucu işte. Mourinho geldikten sonra mecburen o paraları vermek zorunda kaldılar.
Zaten ne zaman boş mukaveleye imza atılacak denildiğinde hep böyle yüksek rakamlar çıkıyor ortaya.
Yıllık 3 milyon ilk başta yüksek gibi ama piyasaya baktığımızda Bjk'den kovulan adamın yıllık maliyeti bile 3 milyon civarı bir şeymiş. Mesela yeni aldıkları hocanın maliyeti yine benzer. Razvan'ın yıllık 3.5 istediği konuşuyordu. Hatta Okan hoca gelmeden önce Marco Rose konuşulurken yıllık maliyeti 6.5 milyon deniyordu. O yüzden 2 yıl şampiyon yapmış, oyuncularına değer katmış hoca ve ekibine yıllık 3 milyon bu şartlara baktığımızda yüksek görünmüyor. Piyasa bu kadar yüksek olmasaydı 2.5 daha ideal olurdu.

Dursun özbekle ali koçun basın üzerinden ben onu dedim o onu dedi açıklamarına bir kez daha göz gezdirdikten sonra dursun başkan tarafında sıkıntı gördüm. Gs başkanı olduğu için laf etmeyeceğim ama kendisi de gs başkanına yakışan dürüstlükte hareket etmiyor diyebilirim

performansa dayali sozlesme yaparsin cok basit
Neye göre performans.2 yıldır ülke hudutlarında almadığı kupa kalmadı.Avrupa diyorsan o çok farklı bir konu .Süreç şart. Takımın ahengi&senkronizasyonu 4x4 olacak.O uzun bir konu.Ama o konuda da en azından yola girdik.Sen önce yapabiliyorsan oyuncularla yap performansı mesela Mertens ile yap.maç başı al diye.

Okan Buruk: İlkay çok üst düzey bir oyuncu. Her takım onu ister ama benim bildiğim İlkay'ın Barcelona'da 1 sene daha devam edeceği. İlkay hem iyi bir Galatasaraylı, hem de kişilik ve karakter olarak üst düzey bir oyuncu.

Okan Buruk: “Kampa kadar transfer konusunda hazırlıklarımızı tamamlayacağız taraftarlarımız rahat olsun. Transferde başkanımız sağolsun yetkileri bize verdi. İstediğimiz kaliteli oyuncuları almaya çalışacağız. Hazırlıklarımız tamam bu konuda.”
Erden Timur'dan sonra Okan hoca işi şansa yada başkasına bırakmayıp direk yetkileri kendi almış anladığım kadarıyla iyi de yapmış.

Neye göre performans.2 yıldır ülke hudutlarında almadığı kupa kalmadı.Avrupa diyorsan o çok farklı bir konu .Süreç şart. Takımın ahengi&senkronizasyonu 4x4 olacak.O uzun bir konu.Ama o konuda da en azından yola girdik.Sen önce yapabiliyorsan oyuncularla yap performansı mesela Mertens ile yap.maç başı al diye.
500 bin euro sampiyonluk net maas 2.5m euro sampiyonlar liginde tur atlama 750 bin euro

500 bin euro sampiyonluk net maas 2.5m euro sampiyonlar liginde tur atlama 750 bin euro
Sende haklısın ama düz olsun demişlerdir.Birde Avrupa için kesin madde vardır diye düşünüyorum.Boş geçilmez o konu.Hayırlısı olsun .En azından günlerdir ilk defa iyi birşey oldu bize dair.Koçun var kafan rahat.Koçu olmayanlar ,yada ne olacağı belli olmayanlar düşünsün.Bu açısından bakalım olayın ve mutlu olalım:)

Okan hocamızın bizde uzun yıllar devam etmesi için uygun şartları sağlamak lazım açıkçası maaş konusuna hiç takılmıyorum ne istiyorsa şartlar doğrultusunda verelim 10 sene, 15 sene kalabildiği kadar kalsın büyük başarılara imza atsın eminim ki aldığının kat ve katını geri kazandırır.

Gereksiz para harcamalarına kızmak lazım nerden baksan geçen sene 15-20 m euro maaş bütçesini boşa harcadık en azından sonunda hocaya hak ettiğini verdik.

Jesus da 7 milyon alıyordu,Okan boş mukaveleye imza atmıştır o parayı yönetim takdir etmiştir.
Bos mukaveleye imza atma isini dunyada hicbir profesyonel yapmiyo. Ne kadar Galatasaray'li oldugunun hicbir onemi yok. Herkesin menajeri var. Okan hoca'da farkli degil. Menajer kulubun cigerini sokmek icin herseyi yapar. Bos mukaveleye gercekten imza atsa, akli basinda hicbir yonetim gidip teknik adama 3 milyon euro maas vermez.

Hocam vizyoner Hocam. Elit Hocam kültürlü saygılı gelişime açık Hocam. Nice şampiyonluklara

Bos mukaveleye imza atma isini dunyada hicbir profesyonel yapmiyo. Ne kadar Galatasaray'li oldugunun hicbir onemi yok. Herkesin menajeri var. Okan hoca'da farkli degil. Menajer kulubun cigerini sokmek icin herseyi yapar. Bos mukaveleye gercekten imza atsa, akli basinda hicbir yonetim gidip teknik adama 3 milyon euro maas vermez.
Turkiye ile dunyanin geri kalani farkli.

2 yılda bir yenilemeye devam edersek günün sonunda 10 milyon euro alan bir Okan Buruk görebilriiz.

Farkinda degiliz ama sözlesmeyi kisa tutup ********************* ********************* zam alma taktigi bu

1717763220120.webp

başkanın ne zaman Erden Timur sorusu olsa pür dikkat kesilip soruları yineletmesi...

konuyla ilgili kağıttan okumalar ...

üstüne şeffaflık demesi.

dünün bugünü tutmadı başkan bu konuda.

okan hocam okan hocam
gelene geçene sokan hocam

Geri
Üst Alt