Okan Buruk, Galatasaray ile Avrupa'da Üst Üste 4 Galibiyet Alan İlk Türk Teknik Direktör Oldu

Bizim taraftarda bir simariklik var cözemedigim. Varsayimlar üzerinden o atsaydi,bu takim yerine su takim gelseydi demekle olmuyor arkadaslar. O zaman bende Mertens ayaga basmasaydi,Penalti verilseydi 4-1,5-1 biterdi deyip kendi acimdan dogrularimi böyle tatmin edeyim.

Okan Buruk öncesi bir tane taktik zeka uzmani hocamiz bunu basaramamis baksana müzesinde UEFA ve Süper Cup olan takim tarihinde 4 Mac üst üste Ilk defa kazanmis, ligde keza 14 Mac üst üste kirilan baska bir rekor.

Yoksa Aziz Yildirim gibi bunlara tesadüf mü diyelim?

Ve bu Adam sadece 2 senedir takimin basinda. Elestirin tabii ama böyle degersizlestirerek degil. Bende dünkü oyunu berbat buldum ama geldigimizi atip,tehlikeli olduk bulduklarimizda ve her büyük takim gibi de kazanmayi bildik bunun zevkini yasadim sizde biraz sakin olun daha yolun basi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm kalbimle katılıyorum . Takımınız için hayırlısı olsun

Rakipler belli abi. Dün de bir arkadaş yazmıştı, karşında Leipzig gibi bir takım olsa 5 yiyip dönmüştün.

Bu istatistiklere itibar etmek için hem Avrupa'da sürekliliği sağlamamız lazım hem de daha ciddi takımlarla oynamak lazım.
Abartmayalım. Lipzig den beş falan yemeyiz. 5 atma ihtimalimiz daha yüksek. :)

Ben topçu olsam bu hocaya güvenmem.

Bizimkilerin de güvendiğini sanmıyorum.

Kendisinde Ft balının upgrade edilmiş bir versiyonu olduğu için şaşırmıyorum bu istatistiğe. Bu kadar kötu maçlar oynatıp sürekli kazanmak da bir meziyet tabi

okan hocam yönetimden elense bile söz almış heralde çünkü şl play-off'unda böyle orta sahaya mahkum edilip imparator gibi çıldırmamak için ya koltuk garantisi ya da peygamber sabrı gerekir. umarım yönetim de en kötü transfer bitimine kadar 1 tane at dişi gibi orta saha sözü vermiştir de iyiniyetinin emaresi olarak görülen 1 şans galibiyetine bakılıp avrupa arenasında seri rezilliklerin kapısı ardına kadar açılmaz.

Yunus Akgün ile başlayarak şapkadan tavşan çıkardı. Yine farkını gösterdi.
20230824_144448.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt