- 12 Haziran 2015
- 32.771
- 25.626
- 2.533
Vedalaşabilir isek vedalaşacağız denmiş.Okan Buruk: Angelino cok iyi profesyonel, cok iyi karakter. Bugun de geldi calisti. Ama ben oynatmayi dusunmedim. Transfer doneminde ne olur bakacagiz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedalaşabilir isek vedalaşacağız denmiş.Okan Buruk: Angelino cok iyi profesyonel, cok iyi karakter. Bugun de geldi calisti. Ama ben oynatmayi dusunmedim. Transfer doneminde ne olur bakacagiz.
İyi oynamadığımızı söylemesi doğru olmuş. Çare olarak nasıl çözümler bulacağını derbide göreceğiz.
Analizi fbli irfan mı yapıyor acabaPuhah oyunu okumayı bilmiyorsun analizci kim varsa kov yada sen bilirsin.
Geçen seneki baskı oyununun yarısı kadar belki yapabiliyoruzdur. Berkan-Lucas-Kerem-Dries-Milot-Barış oyuncu grubuyla hücum baskısı ile derbilerde fark yaratmış idik bu sene bunu yapabilmemiz çok zor gibi duruyor o yüzden farklı çözümler sunmak mecburiyet, ama bakalım mevcut oyuncu grubu ile hücum press oynatma hevesine devam eder ise hoş olmaz gibi sonuçBAY forvet ya da ikinci forvet. Ortasaha kalabalık. Dayı banko oynar. Geçen seneki maçlara bakıp kadroyu yazar kısacası.
Bir kişi daha var orada ekrana bakıp tartışıyorlar önlerideki maçı izleseler sorunu görecekler de city maçını mı izliyorlar netfliksten film mi dönüyor bilemiyorumAnalizi fbli irfan mı yapıyor acaba
Targaryen terimciler olarak ayaklandık.geliyoruzKALDIRARAK gidelim puştköye sn hocam![]()
Targaryen terimciler olarak ayaklandık.geliyoruz