Okan Buruk: "Geçen sezona götürdü bu oyun beni"

Okan burukla hicbisey olamayız,anca icardi ile falan şampiyon olur.hamza neyse okanda o

Dengesiz dengesiz konuşmayalım Sergio. adam bireysel olarak rekor kırıyor kulüp tarihinde.

Olur böyle maçlar diyip geçeceğiz bütün halde sezon sonunda görürüz sonuçlarını
Okan başarılı hocadır bu kadar yıldız topçuyu oynatmayı geç idare etmek zordur. Şu detayları kaçırmadan konuşalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen seneki alman yardımcıyı acil ara ve geri çağır. Seni hoca yapanlardan biri de oymuş hocam

"KAOSU BESLEYENLER REYTİNG ALIYOR!"

Okan Buruk: "İnsan olarak nasıl bu hale geldik? Geçen hafta üzüldüğümüz olay oldu ardından hemen sosyal medyada kavgalar başladı, trol hesaplar başladı. Bu ülkede bir şey değişmiyor. Kaosu besleyenler reyting alıyor!"

Takımı çok dağlam motive edemezsen 3 maçta da Fenerbahçe bizi öper

Okan Buruk: "Davinson bizim için önemli bir oyuncu. Kopenhag maçından önce bizimle çalıştı, maça çıktı. Maçta bir problem yaşadı. Tekrar dinlendirmeye başladık, derbi için durumuna bakacağız."

Dengesiz dengesiz konuşmayalım Sergio. adam bireysel olarak rekor kırıyor kulüp tarihinde.

Olur böyle maçlar diyip geçeceğiz bütün halde sezon sonunda görürüz sonuçlarını
Okan başarılı hocadır bu kadar yıldız topçuyu oynatmayı geç idare etmek zordur. Şu detayları kaçırmadan konuşalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben kötülersem herif cakiyo bana,oversem olmuyo

Icardi hala iğne ile antrenmanlara çıkıyor ve 90 dakika sahada hala. Ne yapmaya çalışıyoruz? Adamın futbol hayatını bitirmeye mi yemin ettik?

"KAOSU BESLEYENLER REYTİNG ALIYOR!"

Okan Buruk: "İnsan olarak nasıl bu hale geldik? Geçen hafta üzüldüğümüz olay oldu ardından hemen sosyal medyada kavgalar başladı, trol hesaplar başladı. Bu ülkede bir şey değişmiyor. Kaosu besleyenler reyting alıyor!"
Haklı

Gecen seneyle alakasi yok her mac 10 kisi oynuyoruz icardi sevdan yuzunden adam top kontrol edemiyor forvetten cok orta saha oynuyor

Bize alman hoca lazım artık
Okan hoca ile devamdan yanayım. Bu kadroyu yönetmek ciddi zor. Ha o İtalya'ya gider yada illa bir şey olur ayrılır artık sürekli eskiye gitmek çok saçma. Dediğin gibi bir Alman çok iyi olur Roger Schmidt gibi mesela lakin bu tarz isimlere de süre vermeliyiz ilk senesinde şampiyon yap gibi bir şey olmaz 2-3 senelik bir plan olmalı yoksa TD öğütmeye geçeriz ki en kötüsü de o olur açıkcası benim korkumda bu taraftarla TD öğütme durumu.

Okan Buruk: "Angelino'yu buraya getirdiğimizde ofansif olarak çok önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorduk... Bu bir adaptasyon süreci, oyuncuların adaptesi zaman alıyor. Galatasaray baskısı da çok farklı bir şey tabi. Yeni gelen oyuncular sosyal medyadan etkileniyor ayrıca."

Okan hoca ile devamdan yanayım. Bu kadroyu yönetmek ciddi zor. Ha o İtalya'ya gider yada illa bir şey olur ayrılır artık sürekli eskiye gitmek çok saçma. Dediğin gibi bir Alman çok iyi olur Roger Schmidt gibi mesela lakin bu tarz isimlere de süre vermeliyiz ilk senesinde şampiyon yap gibi bir şey olmaz 2-3 senelik bir plan olmalı yoksa TD öğütmeye geçeriz ki en kötüsü de o olur açıkcası benim korkumda bu taraftarla TD öğütme durumu.
Okan hocayı her zaman destekledim lakin tek plana takılıp set oyununu bi türlü gelistirememesi başka formasyonları düşünmemesi hayal kırıklığı malesef.

Geri
Üst Alt