- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Bu nasıl bi döngü yarabbimOkan Buruk: "Icardi daha önce iğne ile oynadı, Zaha iğne ile oynadı, Ziyech aynı şekilde. Icardi her geçen gün iyiye gidiyor, zaman zaman iğne olmadan antrenman yapıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl bi döngü yarabbimOkan Buruk: "Icardi daha önce iğne ile oynadı, Zaha iğne ile oynadı, Ziyech aynı şekilde. Icardi her geçen gün iyiye gidiyor, zaman zaman iğne olmadan antrenman yapıyor."
Uefayi alıp italyaya postalayak abiBu oyun seni gelecek sezona götürmez hoca orası kesin
Okan burukla hicbisey olamayız,anca icardi ile falan şampiyon olur.hamza neyse okanda o
Terim ile son sefer bayağa küme düşme potasındaydık.Terimle oluruz evet
Ben kötülersem herif cakiyo bana,oversem olmuyoDengesiz dengesiz konuşmayalım Sergio. adam bireysel olarak rekor kırıyor kulüp tarihinde.
Olur böyle maçlar diyip geçeceğiz bütün halde sezon sonunda görürüz sonuçlarını
Okan başarılı hocadır bu kadar yıldız topçuyu oynatmayı geç idare etmek zordur. Şu detayları kaçırmadan konuşalım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize alman hoca lazım artıkTerim ile son sefer bayağa küme düşme potasındaydık.
sakinBaslayacagım simdi igneye oynatma ozaman ulan sakat adamlarin oynadigi nerede gorulmus o igneli bu igneli oynatma o zaman!!!
Haklı"KAOSU BESLEYENLER REYTİNG ALIYOR!"
Okan Buruk: "İnsan olarak nasıl bu hale geldik? Geçen hafta üzüldüğümüz olay oldu ardından hemen sosyal medyada kavgalar başladı, trol hesaplar başladı. Bu ülkede bir şey değişmiyor. Kaosu besleyenler reyting alıyor!"
Okan hoca ile devamdan yanayım. Bu kadroyu yönetmek ciddi zor. Ha o İtalya'ya gider yada illa bir şey olur ayrılır artık sürekli eskiye gitmek çok saçma. Dediğin gibi bir Alman çok iyi olur Roger Schmidt gibi mesela lakin bu tarz isimlere de süre vermeliyiz ilk senesinde şampiyon yap gibi bir şey olmaz 2-3 senelik bir plan olmalı yoksa TD öğütmeye geçeriz ki en kötüsü de o olur açıkcası benim korkumda bu taraftarla TD öğütme durumu.Bize alman hoca lazım artık
Okan hocayı her zaman destekledim lakin tek plana takılıp set oyununu bi türlü gelistirememesi başka formasyonları düşünmemesi hayal kırıklığı malesef.Okan hoca ile devamdan yanayım. Bu kadroyu yönetmek ciddi zor. Ha o İtalya'ya gider yada illa bir şey olur ayrılır artık sürekli eskiye gitmek çok saçma. Dediğin gibi bir Alman çok iyi olur Roger Schmidt gibi mesela lakin bu tarz isimlere de süre vermeliyiz ilk senesinde şampiyon yap gibi bir şey olmaz 2-3 senelik bir plan olmalı yoksa TD öğütmeye geçeriz ki en kötüsü de o olur açıkcası benim korkumda bu taraftarla TD öğütme durumu.
Ben kötülersem herif cakiyo bana,oversem olmuyo
Ayrica geçen sene geçen senede kaldı abi.biz 7 ayda 3 kupa alan hamzayi yolladık,okan buruk daha kolay gider,böyle devam ederseO zaman devam Sergio ama mıhlamasınlar dikkat et
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi