- 16 Haziran 2010
- 190.855
- 133.568
- 6.478
Okan Buruk: "Maça iyi başlamadık. İlk bölümde iyi bir form ortaya koyamadık. Devre arasında takımla bunu paylaştım. İkinci yarı rakip alana daha yakın oynamaya başladık. İlk yarıda kaleden çok uzak oynamamız, iç koridor koşularını yapmayışımız bizi bozdu. İkinci yarı hatalarımızı düzeltmeye ve değişmeye çalıştık. Günay'ın kurtarışı çok kritikti. Rakip 10 kişiyken onlara gol pozisyonu verdik. Kendi oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Daha konsantre oynamamız gerekiyordu. İkinci golü geç bulduk. Karagümrük'ü tebrik etmek gerekiyor. Hem 11'e 11, hem de 10 kişi kaldıklarında çok çok iyi mücadele ettiler. Maçın büyük bir bölümünü hem bireysel hem takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Tam olarak mutlu musunuz derseniz tabii ki mutluyum ama bu oyunun çok daha üstüne çıkmamız gerekiyor."
Okan Buruk: "Icardi'nin ilk maçında golle buluşması bizi mutlu etti. Icardi'nin sürelerini yavaş yavaş artırmamız gerekiyor. Bu coşkusu, bu heyecanı çok değerli. Osimhen de bugün görev aldı. Oyuncularımızın sürelerine ve formalarına azami dikkat ediyoruz"
- Osimhen, Icardi, Sane üçlüsü birlikte oynayabilir mi?
Okan Buruk: "Adım adım gitmeliyiz. Tüm oyuncuların bir arada oynadığı maçlar da olacak. Bunu da zamanla geliştireceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde de rakibe göre kadro oluşturacağız."