GSC Haber Okan Buruk: "Genel olarak iyi değildik. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1755292618555.webp

Okan Buruk: "Maça iyi başlamadık. İlk bölümde iyi bir form ortaya koyamadık. Devre arasında takımla bunu paylaştım. İkinci yarı rakip alana daha yakın oynamaya başladık. İlk yarıda kaleden çok uzak oynamamız, iç koridor koşularını yapmayışımız bizi bozdu. İkinci yarı hatalarımızı düzeltmeye ve değişmeye çalıştık. Günay'ın kurtarışı çok kritikti. Rakip 10 kişiyken onlara gol pozisyonu verdik. Kendi oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Daha konsantre oynamamız gerekiyordu. İkinci golü geç bulduk. Karagümrük'ü tebrik etmek gerekiyor. Hem 11'e 11, hem de 10 kişi kaldıklarında çok çok iyi mücadele ettiler. Maçın büyük bir bölümünü hem bireysel hem takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Tam olarak mutlu musunuz derseniz tabii ki mutluyum ama bu oyunun çok daha üstüne çıkmamız gerekiyor."

Okan Buruk: "Icardi'nin ilk maçında golle buluşması bizi mutlu etti. Icardi'nin sürelerini yavaş yavaş artırmamız gerekiyor. Bu coşkusu, bu heyecanı çok değerli. Osimhen de bugün görev aldı. Oyuncularımızın sürelerine ve formalarına azami dikkat ediyoruz"

- Osimhen, Icardi, Sane üçlüsü birlikte oynayabilir mi?

Okan Buruk: "Adım adım gitmeliyiz. Tüm oyuncuların bir arada oynadığı maçlar da olacak. Bunu da zamanla geliştireceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde de rakibe göre kadro oluşturacağız."

10 kisi kalan tkima ilk yarida maci kabul ettirmek lazim hoca. Tempoyu gecen sezondan daha cabuk yakalaman lazim takimda.

Ozelestiri olarak tebrik ederim ama, farkinda olmakta onemli(ki genelde oluyor)

Hoca bu takıma transfer yapılmasa bile şampiyonluk için en büyük adaydır

Senin kendini geliştirmen lazım

Saha yerleşimini 4 yılda hala iyileştiremedin

Kaptırılan her top sonrası ortada kocaman bir kara delik oluşuyor, lütfen artık şu takım yerleşimine odaklan biraz

Avrupada takımlar o boşlukları yakalayınca affetmiyor koyup geçiyor

Oyunumuz cok kötu nasil geliştiricez en başinda sorunlar var.Ucuz kalite gegenpress taktiği yemin ederim.Hocam bir klopp nasil oynatiyor maçlari izleeee.Ligde laylaylom kazaniyoruz diye 50 macin 40i halinin altina gidiyor okan severler tarafindan.

Geri
Üst Alt