- 16 Haziran 2010
- 191.090
- 133.870
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bunları hep söylüyor zaten , eleştiri yapıyor geçen sene de yaptı ama o zaman da bir şey değişmedi, sadece lemina gelince geçiş yemeyi durdurduk bir tek.Oyun olarak yine müdahale olmadı.Benim de burada bunu paylaşma sebebim buna istinadendi tamamen.Surekli böyle söylemesi ama değişim olmamasıAdam olumsuz bir şey dememiş ki.
Kötü oyunun farkında, bu maçta kötü oynadığımızı ve kendimizi geliştirmemiz gerektiğini söylemiş. 3 puanı alan bir hoca gibi kötülükleri halının altına süpürmemiş.
Hatta İcardi-Osi-Sane birlikte oynar mı sorusuna da gayet güzel cevap vermiş. Rakibe göre demiş. Cl demiş.
Sen gelip 'yine başladı' yazmışsın. Bir tane hoca haterı takıntılı tip hemen atlamış zaten.
İşte ben buna eleştiri demem, takıntı derim. Seni de severim ve yorumlarını değerli bulurum ama kusura bakma.
Ha o posta haha veren takıntılı tip için konu GS falan değil zaten. Gs CL'de 8/8 yapsa dahi mutlu olmayacak. Baş parmağını ağzına sokup gözleri nemli uykuya dalacak :d
GS'ın gayet natürel olarak alacağı ilk cl mağlubiyetinde yağmur sonrası ortaya çıkan solucanlar gibi ortaya çıkacak ve burayı terörize etmeye çalışacak. Neyse ki ben buna izin vermeyeceğim.
Lemina da bozdu oyunuŞu pas trafiğini bir şekilde çözmen gerek hoca. Hücum setleriyle mi çözersin, herkesin rolünü belirleyerek mi çözersin orasını sen bileceksin ama topu alan merkeze girip takım arkadaşıyla çarpışmasın artık.
Herkes kendisi bi şeyler yapmaya çalışıyor. Net rollerin belirlenmesi gerek hücumda.Lemina da bozdu oyunu