GSC Haber Okan Buruk: "Gol yedikten sonra panik yaptık"

1-0 lar bizim icin hep panik atak. Yok kafayi yiyecem

Golü yiyeceğimizi bizim evde maç izleyen 5 yaşındaki kız yeğenim bile anladı. Sen şok mu oldun golü yiyince? Göremedin mi? Anlayamadın mı? Önlem alamadın mı?

Okan harbiden hoca falan değilsin ya.
dk 20’de sallai solda ilerde barış olmayacağını tüm forum yazdı ezelin kör annesi olsa görürdü bu kenardaki izledi

Güzel hocam, tek gol fark yetmiyor. İkiyi bulmak zorundayız bu bitik takımla. Takımı ateşlemen lazım, oyunu okuman lazım, hızlı aksiyon alıp 2-3 değişiklik yapman lazım.

Avantaj bizdeymiş beyler.

Oh be, ben rahatladım. Avantaj bizde olduğuna göre, ve takım da bas bas ben şampiyon olacağım diye bağırdığına göre ben rahat rahat yatıp uyuyabilirim.

Abdülkerimle oyun kuruyorum diye düşündüğü sürece bu adamdan olmaz.
Bak abdülkerimle oyun kurabildiğimizi düşünüyor ya.
Top kaleciye geliyor beke geliyor osye geliyor kaleciye geri dönüyor topu şişiriyoruz. Lan şu ne diye bir kere sorgulayıp oyuna müdahale etmiyor.
Bu soktuğumun yerinde hakem ısrarla duran top uyduruyor orta gol olsun diye.
3 haftadır şunu göremeyen aciz bir herifin tekisin sen. Yapacağın tek şey rakip defans arkasına oyuncu kaçırmak başka bir şey değil.

Sonra boş boş konuş çıkıp.

Dakga geciyo herif. Ulan gol yiyecegimizi cumle alem gordu bi sen goremiyon. Boey’i cikardi herif sahanin en iyisiydi. Sallai bok atiyo yine 11. Ahmed’i at forvete bari Baris kalsim forvette. İcardi madem oynamayacak bunu bile dusunemiyo herif ya.Bi takim hic mi cozum uretemez hic mi bi seye reaksiyon veremez ya. Kagni gibi agir takim. Hala cikmis konusuyo. Gencler’ide yenemeyip Fb’ye yenilerek 3. bitiririz hadi gecmis olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahmet kutucuyu denemiyor bile. Ulan niye 6 milyon Euro verdirdin ozaman.

İlk yarı rakibi kaleye getirmedik dediğin takıma Alanya 5 attı zaten sanki ŞL takımı. 3 maçta 5 puan bıraktın, galip geldiğin Göztepe maçında da duran toplar ile kurtardın.

Kaldı 5 hafta sahada top oynayan takım yok. 1-1 olunca niye paniğe kapılıyor bu takım? Sen rakip kaleye kaç kere gidebildin 2 maçtır 2. yarılar?

Taraftar hala buradan şampiyonluk vermeyiz, genetiğimizde yok böyle bir şey görüşüne sığınıp bu rezilliği görmemeye çalışıyor.

Gol yemezsen yapmazsın panik. Top oynarsan vermezsin pozisyon. Top oynarsan pozisyona girersin gol bulursun. Gol ararsan top sende kalir topu vermezsin rakip pozisyon bulamaz. Gol yedik diye panik yapmaz takim acaba gol yiyecez mi diye panik yapar. Panik yapmamak icin bile biseyler yapmadi herifler.Gol yememek icin panik yapacagin anda mudahale edersin oyuna takimin panik yapmasini enegllersin. Tabi teknik direktor olmadigin icin bunlari bilmemen anlamaman normal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın pas özürlü olmasını kimse anlayamaz. Rakipte çok rahat pas yapıyor. Oyunun 2 yönünüde çok iyi oynayamiyor bu takım. Yavaş çekimde oynuyoruz. Pas atmakta zorlaniyoruz. Bu takım hicbirsey çalışmıyor

"Yunus, Lang, Sara sakatlıkla oynadı. Hücum hattındaki bu tür oyuncularımızın yüzde yüz olmaması.."

Ozaman niye oynatiyon???? Diger oyuncularimiz süslük mü???

Geri
Üst Alt