GSC Haber Okan Buruk: "Gol yedikten sonra panik yaptık"

Şu açıklamadan sonra gönderirim ben olsam.

Nasıl açıklama bu ya.

Kocaeli’ni de kaleye yaklaştırma zaten ama işin kötüsü sen kaleye gidemedin ve onlar daha tehlikeli geldi gol sonrası bile.

Sıvam bari ya.

Bütün enerjimizi sömürdün Pazar pazar.

Singo'yu bu yüzden oyuna aldım"

"Avantaj yine bizde önde olan yine biziz buna benzer şeyler daha önce yine yaşadık. Yine şampiyon biz olacağız."

Sen sene sonu birak

Adam ilk yarıdaki oyunu beğenmiş inanılmaz şu açıklama ne kadar yeteneksiz kabiliyetsiz bir adam ilk yarıdaki berbat oyunu yeterli görüyor bu gece kovulması lazım bu gece

Yav çık de Osimhensiz ben hoca falan değilim beklentiye girmeyin de bari dürüstlüğüne istinaden sezon sonuna kadar susalım sonra bas git, hala kıvırıyor haftalardır bir bıkmadı gitti

Biz poziyon bulabiildik mi peki onu da söylesene ilk yarida sanenin kafasi ikinci yari saranin karsi karsiya rezil şut'u dışinda ne vardı sahada

Okan Buruk:

"İlk yarıda rakibi kalemize yaklaştırmadık"

"İkinci yarıda bu oyunu göremedik"

"Singo'yu bu yüzden oyuna aldım"

"Gol yedikten sonra panik yatık. Daha çok üretebilirdik. Sakin kalabilirdik. Gereksiz fauller yaptık. Zaten her faulde rakip yere yatıyor, oyun duruyor, oyun yavaşlıyor. Onların isteği buydu. Burada da rakibimize net pozisyon verdik."

"Avantaj yine bizde önde olan yine biziz buna benzer şeyler daha önce yine yaşadık. Yine şampiyon biz olacağız."
Problem gol yedikten sonra miydi yani?!?!?

Okan Buruk:

"İlk yarıda rakibi kalemize yaklaştırmadık"

"İkinci yarıda bu oyunu göremedik"

"Singo'yu bu yüzden oyuna aldım"

Daha kac kere ayni sansin olacagini saniyorsun? Bu takim üc yil sampiyon olurkene son final maclarin hic bir zaman bu kadar bittik girmedi.bunda utanma yok onu biliyoruzda yönetimdede mi hic bir akili adam.yok ? Bu sekilde sampiyonluk kacar diyen yokmu cidden?

Gol yiyene kadar nerdeyden be adam , sen orda bostan korkuluğu musun ?

Kafa gitmiş bunun.

Bu herif ve yönettiği takım haftaya Gençleri de yenemez size söyleyim. Derbiye de ligin ikinci sırasında gireriz orada da tüyü diker zaten.

Ne kendisine ne de takıma zerre inanmıyorum ve güvenmiyorum.

İnşallah yanılırım, göt olmaya ben razıyım.

Olm senin takımın ayakta duramıyor. İkinci yarı gol yiyene kadar iki pas yapamadın. Topu tutamadın. Baskı yedin dandik takımdan. Golü yedin yine üstünlük kuramadın. Neredeyse ikinciyi de yiyordun.
Sen ne anlatıyosun?

Hocam singoyu aldın diye golü yedik zaten boey gayet iyiyken saçma sapan değişiklik oldu defansın dengesi bozuldu osimhenin yokluğunda bir b planı üretemedin çok yazık oldu gerçekten

Geri
Üst Alt