Okan Buruk: "Gomis, perşembe günü bundan sonra Galatasaray forması giymek istemediğini söyledi"

Belkide sözlesme kapmistir arabistandan, kendisine bisey olmasin diye oynamiyordur bu karaktersiz herif. Hersey beklenir bundan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

İte yalvarmisiz birde yav ona rağmen tınlamamıs orman evladi.

Ligin başında sezonu kurtarıp belki de şampiyonluğun temelini atmış adam. Bu tavrının hiçbir mantıklı açıklamasını yapamıyorum. Şampiyon olup stattan alkışlarla uğurlanmak varken hem de. Profesyonel sözleşmenin gerekliliğini de geçtim. Değecek mi bu camianın sevgisini kaybetmeye? Yazık valla. Yolu açık olsun.

O zaman bundan sonra kalan parasını da almaz herhalde...

Adamda ki lukse bak ya, Galatasaray forması giymek istemiyormuş!

haklı sözleşme feshi sebebi, kodumun gerizekalısının kaprislerini çekecek halimiz yok

önce götünü kaldır sonra triplere gir

Konuyu bir daha açmamak üzere kapatmalıyız. Çok da fifi. Zaten BAY cezalı olmasa o oynardı bugün. Medya olayı diline dolayacaktır, uzatmamak lazım.

Okan Buruk: "Gomis'e son 7 maçta bizlerin ve Galatasaray taraftarının çok ihtiyacının olduğunu ve onun bizler için çok değerli olduğunu söyledim. Kendisi dün de birden antrenmana çıkmadı"

Oh antrenmanlara cikmamis yok artik.
melo olacaktı bunu şaçından tutup döverdi

Ligin başında sezonu kurtarıp belki de şampiyonluğun temelini atmış adam. Bu tavrının hiçbir mantıklı açıklamasını yapamıyorum. Şampiyon olup stattan alkışlarla uğurlanmak varken hem de. Profesyonel sözleşmenin gerekliliğini de geçtim. Değecek mi bu camianın sevgisini kaybetmeye? Yazık valla. Yolu açık olsun.
Ego, 40 yaşında olmasına rağmen kendini hâlâ ilk 11 oyuncusu sanıyor.
Okan hoca iki forvetini memnun etmek için bazen çift forvet oynadı taktik gereği olmadığı açıktı. Orta sahayı boşalttı bazı maçlarda hatta puan kaybettik bu yüzden

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan Buruk: "Gomis'e son 7 maçta bizlerin ve Galatasaray taraftarının çok ihtiyacının olduğunu ve onun bizler için çok değerli olduğunu söyledim. Kendisi dün de birden antrenmana çıkmadı"

Oh antrenmanlara cikmamis yok artik.
Yok burada yasal sözlesme feshi doguyor

Tek taraflı fesih hakkı dogmus bize. Gerekeni yapalım verdigimiz paralari geri alalim

Şimdi bir şey yazacağım ırkçılık diyenlerle uğraşmak istemiyorum.

Çıkıp bir de demezler mi yok ben aslanım yok ben kaplanim ...

Diagne geldi aklıma. Her maç gevşek gevşek takılan adam, kankasının durumundan dolayı mı kariyerinin en dsiplinli, konsantre ve faydalı maçını oynadı acaba?!..Kendisini hiç böyle görmemiştim...

İsteğini sevdiğimin herifi.

Suç bunda değil, bunun ilk yaptığına rağmen tekrar takıma getirenlerde, bağrına basan taraftarda.

Alınmasına karşı çıktım, yalan yok çok maçta ipten aldı, belki bugün de alırdı ama karakter daha önemli benim için.

Kendisini anlıyorum ve gurur yapmış duruma üzülmüş ancak (büyük bir ancak var burada) profesyonel bir futbolcu olarak bunu yapamazsın. Hele ki şampiyonluk yarışında asla ama asla. Oradaki insanlar senin bugün işin profesyonel arkadaşların ve ortak bir emek var senin emeğin de var ve bunu çok iyi biliyoruz. Bu hareket kabul edilemez.

Kendisiyle alacak verecek dışında başka bir iletişime gerek yok.

Geri
Üst Alt