Okan Buruk, Hakeme Tehditten Dolayı PFDK'ya Sevk Edildi

Metin Öztürk'ten açıklama veya icraat ne zaman gelecek acaba? Herhalde bu sefer benim alanım değil falan diye geçiştiremez zira Uefa ve Tff'den sorumlu kişiydi kendisi.

O ziyaretler boşuna yapılmadı bir daha ligde rotasyon yapmadan en iyi kadromuzla her maça çıkmalıyız bir takıldık olanlara bak sürekli kazanıp heveslerini kursaklarında bırakmak lazım bu eziklerin

Fatih Hoca zamanı da takım kötü giderken ona da ekstra ceza verirlerdi tamamen kötü hava zamanına denk getiriyorlar bu işleri o sebeple kulüp hiçbir zaman zayıf görünmemek zorunda. Çok umurlarında değildir ama başkan ve hoca makamını dolduran vatandaşlara uyarı olsun bunlar.

Ahh ulan bir yönetici olaydım da nasıl içinden geçerdim açıklamalarımla hepsinin. Ondan sonra isterlerse 1200 gun hak mahrumiyeti versinler

Ahh ulan bir yönetici olaydım da nasıl içinden geçerdim açıklamalarımla hepsinin. Ondan sonra isterlerse 1200 gun hak mahrumiyeti versinler
renktaş ünal başkan gibi konuşup bunların içlerinden geçeceksin anladıkları dil o! Yoksa çıkar athena gökhanı bile demeç verip sallar koca camiaya yürek yemiş gibi

La bu ülkede hakemi dövdüler ceza almadılar, ne alaka şimdi😄

Metin Öztürk'ten açıklama veya icraat ne zaman gelecek acaba? Herhalde bu sefer benim alanım değil falan diye geçiştiremez zira Uefa ve Tff'den sorumlu kişiydi kendisi.
acıklama yapsada sövülüyor yapmasa da

kulübde kafası çalışan biri yok mu? herif 3 haftadır FUCK yazan şapkayla mı dolaşıor. eninde sonunda biri bu ne der tabi

mayıs 2025'te carlsbergli icardi görseline 1 adım daha :d

Bundan sonra FAA şapkası taksın bizim topçular.

Geri
Üst Alt