Okan Buruk: “Hem bütçe olarak, hem de oyuncu kalitesi olarak CL'de bize hizmet edecek oyuncular almalıyız"

bazi oyuncular kalitesini koyamamis. kimmis onlar? demirbaydan mi bekliyordun kaliteyi. cikart hoca diye bagirdigimiz mertens ve keremmi. al orta sahayi 3le torreira berkan kaan bak gelebikiyormuydu boyle molde.atmissin golu ondesin o golu yemeden degisiklkk yapmiyor adam ya. golden sonrada sacma degisiklikler.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

licensed-image

Niye ise hep rakipler kuvvetli oluyor böyle bir yorum yapılabilir mi yav yani büyük bir takımın teknik direktörü olduğunu ne zaman anlayacak acaba hoca

Fatih hocanın ben ağzından bir kere rakip şöyle iyidi böyle kuvvetliydi dediğini duymadım

Cl’ye katilacagimiza inaniyordum herzaman ve bunu basardik

Kötü bir oyun oldu ama hoca hatalardan ders cikaracaktir

Olumlu tarafi ise senelerdir gidemedigimiz cl’ye katiliyoruz tadini cikaralim

Daha da güclenecegiz bu dönem,hoca’ya ve takima güveniyorum

Sahaya çıkan ilk 11'de bir terslik vardı hocam. Daha iyi tercihlerde bulabilirdin. Şimdilik hazır değiliz deyip sineye çekelim. Ama 5 hafta sonra bu oyunu kimse kabul etmez.

Playofftan bilmem kaç senedir gruplara kalan olmadı da bomboş bir argüman. Yıllardır şampiyon direk gidiyordu. 2. olan kalburüstü takımlarla eleme oynuyordu bu sene durum farklı
Muhtemelen şampiyon olmadıgimiz durumda ikinci olarak eleme oynasaydik gene gecemezdik turu..
Bu argümanı söylemesi çok talihsiz olmuş.

yav yalvarırım zor takım çekeceksekte her CL'de Real çekmeyelim yeter :D
Real en az ürkütücü döneminde nerdeyse he yine Real Realdir ama o zamanlarki haline göre şimdi tercih edilir tabii bizim oyuna bakarsak çemişgezek bile gelse iyi kapanıyorsa bizi yenmesi işten bile değil zaten

Hocam bunu elim şeyimde viskimi yudumlarken - ki içmiyorum - ben derim de yahu sen Galatasaray hocasısın. Arada çok bariz kalite farkı varken olmaz bu söylem, olmaz hocam.

Ya bırak ya sen dalga mı geçiyorsun bizimle hemşehrim!

Geri
Üst Alt