Okan Buruk: “Hem bütçe olarak, hem de oyuncu kalitesi olarak CL'de bize hizmet edecek oyuncular almalıyız"

Belliki takım içinde huzursuzluk var.
Oyuncular takım olamamış, bunda gidecek oyuncuların durumunun netleşmemesi, yeni gelenlerin maaşları vs oyuncular arasında fitne çıkarmışa benziyor.

Acilen transfer işlerinin bitip, takımın ve kadroların netleşmesi gerekiyor.

Ya sen hayvan gibi Sprint atıp (arkasından koşanlara 30 metre fark atan hızı çıksın ortaya) orada keremin yorulduğunu göremeyecek kadar oyunu okuyamayan bir adamsın.

Bahane uydurmadan büyük takım oyunu oturtması lazım artık. Kaç maç geçti 10 tane organize atak izlememişizdir. Fatih hoca bile son döneminde oyunu domine ettik de şöyle böyle diye diye taraftarda kredisini bitirdi.

Tam Okan Buruk yorumu olmuş, şaşırmadım, futbol analiz yeteneği bu kadar zaten.

bazi oyuncular kalitesini koyamamis. kimmis onlar? demirbaydan mi bekliyordun kaliteyi. cikart hoca diye bagirdigimiz mertens ve keremmi. al orta sahayi 3le torreira berkan kaan bak gelebikiyormuydu boyle molde.atmissin golu ondesin o golu yemeden degisiklkk yapmiyor adam ya. golden sonrada sacma degisiklikler.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçekten bende bunu anlamıyorum.
Zeren kaliteli adamlar kalitesini gösterdi.muslre,torreira,icardi boey gibi..zaten bunlar hep iyi degilmi.

Bir futbol sever olarak ben Molde'nin oyununu beğendim. Disiplinli, aşırı dinamik ve pas yüzdesi yüksek bir futbol oynuyorlar. Fener, bjk bu Molde'ye elenirdi. Biz bireysel kalite farkı ile eledik (Muslera tuttu, Icardi attı). Koy İcardi'yi Molde'ye, elenmiştik bu oyunla. Avrupa Ligi'nde favoriler bence.

bu takım mı güçlüydü

dalga mı geçiyorsun bizle Okan Buruk

adamlar en fazla fizik olarak diriydi ve koşuyorlardı

adamların golcüsü bile yok doğru düzgün

Geri
Üst Alt