Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 6.089
- 2.910
- 1.588
Ah be hocam altı üstü saçma bir gol yemeyip keyfimize bakacaktık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süheyl ve aysal gelirse kurtulma ihtimalimiz varBurayı zannedersem Akhisar zannetti. Şampiyon olmasakta başarısız sayılmaz kimse dedi
Ben notunu Avrupa'da veririm zaten. Kici kırık ligdeki rekorlar umrumda degilSüheyl ve aysal gelirse kurtulma ihtimalimiz var
Şöyle zımba gibi hoca ve kadro lazım
Kepaze ligimizde 300m avroluk kadroyla pendiği zar zor yenen kurt hoca sanılıyor
Tarihin en buyuk derbi kazanma oranli hocasina ayip gibiVerin bi Anadolu takımı Okan hocam şov yapsin
Yuh. Abi tamam bu mağlubiyet Okan buruk a yazar ama bu yorumlar ne abi. Seni buralara kim getirdi. Olmaması lazımdı ama oldu tamam hiçbir mantıklı açıklaması yok ama bu avantajlı duruma getiren hocadır Okan buruk ve kazalardan ders alan bir adamdır. Hocaya güvenim tam benim. Ayağımızın yere basması açısından belki de iyi bile olmuştur bu mağlubiyet.Verin bi Anadolu takımı Okan hocam şov yapsin
hosgeldınHocayı sezon boyunca çok eleştirdim, hatta Bjk depte kazanana kadar gitmesini bile istiyordum ancak şu anda herhalde forumdaki kendisine sataşmayan aznılık içindeyim. Yalnız en nefret ettiğim dönemde bile basın toplantıları konusundaki hakkını verdim. Hep çok iyi konuşur ve doğru teşhisi koyardı. Bugünkü açıklamaları ise dehşet içinde izledim. Olay hiç iyi yerlere gitmiyor.
Rehavet bugün sorun olmuş olabilir diyor ama önümüzdeki haftaya dair rehavet yaratacak laflar ediyor
Haftaya Konya'ya da yenilirsem sezon geneline bakınca yine de başarılıyımdır diyor
Rakibe pozisyon vermedik diyor, golü yok yere kazara yedik diyor
Yine herkesin sakat olduğunu sakat sakat oynadıklarını iddia ediyor
Vallahi bizi galiba tarihimizde olmayan cinsten bir facia bekliyor
Konya'da bir kaza çıkarsa GS'yi nasıl toparlarızhosgeldın
aramıza
Yuh. Abi tamam bu mağlubiyet Okan buruk a yazar ama bu yorumlar ne abi. Seni buralara kim getirdi. Olmaması lazımdı ama oldu tamam hiçbir mantıklı açıklaması yok ama bu avantajlı duruma getiren hocadır Okan buruk ve kazalardan ders alan bir adamdır. Hocaya güvenim tam benim. Ayağımızın yere basması açısından belki de iyi bile olmuştur bu mağlubiyet.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya yenilirsek okan buruk konyada kalmalı hoca olarakKonya'da bir kaza çıkarsa GS'yi nasıl toparlarız
YokHaftaya yenilirsek okan buruk konyada kalmalı hoca olarak
diye başlık acarmısın?