Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Ah be hocam altı üstü saçma bir gol yemeyip keyfimize bakacaktık

Burayı zannedersem Akhisar zannetti. Şampiyon olmasakta başarısız sayılmaz kimse dedi

Burayı zannedersem Akhisar zannetti. Şampiyon olmasakta başarısız sayılmaz kimse dedi
Süheyl ve aysal gelirse kurtulma ihtimalimiz var

Şöyle zımba gibi hoca ve kadro lazım

Kepaze ligimizde 300m avroluk kadroyla pendiği zar zor yenen kurt hoca sanılıyor

Süheyl ve aysal gelirse kurtulma ihtimalimiz var

Şöyle zımba gibi hoca ve kadro lazım

Kepaze ligimizde 300m avroluk kadroyla pendiği zar zor yenen kurt hoca sanılıyor
Ben notunu Avrupa'da veririm zaten. Kici kırık ligdeki rekorlar umrumda degil

Senin pisirikligin yuzunden oldu bunlar. Istifa etsen yeridir.

Takimi adam gibi hazirlayip, böyle korkaklik yapmasaydin Yali Koc stada bile gelemezdi...

Adamcılık her zaman kaybeder.. Hangi futbolcu olursa olsun kötü oynayanı çıkarmazsan sen bu takımı Avrupa'da zaten bir yere getiremezsin..

Verin bi Anadolu takımı Okan hocam şov yapsin
Yuh. Abi tamam bu mağlubiyet Okan buruk a yazar ama bu yorumlar ne abi. Seni buralara kim getirdi. Olmaması lazımdı ama oldu tamam hiçbir mantıklı açıklaması yok ama bu avantajlı duruma getiren hocadır Okan buruk ve kazalardan ders alan bir adamdır. Hocaya güvenim tam benim. Ayağımızın yere basması açısından belki de iyi bile olmuştur bu mağlubiyet.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocayı sezon boyunca çok eleştirdim, hatta Bjk depte kazanana kadar gitmesini bile istiyordum ancak şu anda herhalde forumdaki kendisine sataşmayan aznılık içindeyim. Yalnız en nefret ettiğim dönemde bile basın toplantıları konusundaki hakkını verdim. Hep çok iyi konuşur ve doğru teşhisi koyardı. Bugünkü açıklamaları ise dehşet içinde izledim. Olay hiç iyi yerlere gitmiyor.

Rehavet bugün sorun olmuş olabilir diyor ama önümüzdeki haftaya dair rehavet yaratacak laflar ediyor

Haftaya Konya'ya da yenilirsem sezon geneline bakınca yine de başarılıyımdır diyor

Rakibe pozisyon vermedik diyor, golü yok yere kazara yedik diyor

Yine herkesin sakat olduğunu sakat sakat oynadıklarını iddia ediyor

Vallahi bizi galiba tarihimizde olmayan cinsten bir facia bekliyor

Çok erken 11'e 10 oldu da bir zamanlar Aykut Kocamalın yaptığı erken gol atmamız planımızı bozdu açıklamasını anımsattı

Okan hocam, Allah göstermesin şampiyonluğu kaybedersen Konya'dan gelme kal orada zaten hocaları da yok.

Hocayı sezon boyunca çok eleştirdim, hatta Bjk depte kazanana kadar gitmesini bile istiyordum ancak şu anda herhalde forumdaki kendisine sataşmayan aznılık içindeyim. Yalnız en nefret ettiğim dönemde bile basın toplantıları konusundaki hakkını verdim. Hep çok iyi konuşur ve doğru teşhisi koyardı. Bugünkü açıklamaları ise dehşet içinde izledim. Olay hiç iyi yerlere gitmiyor.

Rehavet bugün sorun olmuş olabilir diyor ama önümüzdeki haftaya dair rehavet yaratacak laflar ediyor

Haftaya Konya'ya da yenilirsem sezon geneline bakınca yine de başarılıyımdır diyor

Rakibe pozisyon vermedik diyor, golü yok yere kazara yedik diyor

Yine herkesin sakat olduğunu sakat sakat oynadıklarını iddia ediyor

Vallahi bizi galiba tarihimizde olmayan cinsten bir facia bekliyor
hosgeldın
aramıza

Yuh. Abi tamam bu mağlubiyet Okan buruk a yazar ama bu yorumlar ne abi. Seni buralara kim getirdi. Olmaması lazımdı ama oldu tamam hiçbir mantıklı açıklaması yok ama bu avantajlı duruma getiren hocadır Okan buruk ve kazalardan ders alan bir adamdır. Hocaya güvenim tam benim. Ayağımızın yere basması açısından belki de iyi bile olmuştur bu mağlubiyet.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ders alma konusunda cok net katilmiyorum renkdas.

Ders alinmadi; gecen sene bejeke maci, bu sezon ilk fenev maci, kopenhag maci, molde maci, prag maci... simdi de bu.

Sorum su; sen bana haftaya bugun Sampiyonlugu garanti edebiliyor musun ?

iyi olacaktı hoca

en çok bu maçta iyi olacaktın, galatasaray hocasıyım diyorsan olacaktın

Geri
Üst Alt