Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

baslıga nıye mudahale edılmekte

okanın rezıllıgını herkes gormelı,!!!

İsmail şampiyon olacağız diyor buda kabullenmiş bir şekilde şampiyon olmasakta başarısız sayılmayız diyor.

Şimdi nedesem bilmiyorum. Konya'ya yenilmeyi mi düşünüyorsun napıyorsun. Futbolcular bunu duysa motive olur mu be adam.

Oyun okuma yeteneğin 0. D.bay'a o kadar sabretmekte neydi? Berkan'ı erken alacaktın hemde solbeke değil. Köhn yumurtlamadan Berkan girmiş olacaktı orta sahaya. Balper'inde Osayi ile güreşeceğine diğer kanada geçmesi gerekirdi. Ferdi'yi sırtına alır götürürdü.

Dua et son hafta maçı Konya gibi leş bir takıma denk geldi adamlar istese de üretmiyor 10 kişiyi bile yenemiyor lar fenerbahce kalesine tek sut atamadılar soner nzonzi filan oynuyor

Son hafta maçı Alanya baseksehir kasimpasa filan eli ayağı düzgün bir takıma denk gelse hepten sicmistik herkes aklını başına alacak çıkıp konyayi ilk yarıda o sahaya gömüp 3 puanı alacaksınız aksi takdirde kimse geri dönmesin kalsın Konya da

Şampiyonluk olunsa da yollanmalı kusura bakmasın.
Kopenhag denile takımın bize son maç oynadığı oyuna bakın bir de şu takımı şampiyonluk maçında oynattığı oyuna bak.
Boey gittiğinden beri defansı olarak sıçışlardayız.

Tam bir FB derbisi oldu. Özlemiştik işler iyi giderken mallaşıp bunlara maç vermeyi.

0-0’ken maç çok belliydi işlerin boka saracağı. 0-0 yetiyor diye bizimkiler işi ağırdan aldı, diğerleri de 10 kişiyiz işi ağırdan alıp yemeyelim belki karambole atarız bir tane dediler ki öyle de oldu.

Taraftar sınıfta kaldı. Öyle kareografi yapıyorsan. Mert hakan denen süzmenin tahriklerine kapılıp ekmeğine yağ sürmeyeceksin. Kaç tane aptalla kavga eytim bu konuda. Adamın amacı o zaman… 1-0’dan sonra ise adeta çöktüler.

Takım sınıfta kaldı: çok basit hatalar yapıldı, saçma sapan toplar kaybedildi. Kafa olarak hepsi şampiyonuz gibi gelmişler. Güzel tokat oldu.

Hoca ağır sınıfta kaldı: 10 kişi rakip ama bir farkını hissetmiyorsun, devre arası müdahale etmesi gerekirken etmedi. Golden sonra da tıpkı geçen yıl Konya maçında yaptığı gibi panikle değişiklikler yaptı. Orta sahayı boşaltma be adam! Orta sahayı boşaltıp tüm yetenekli adamlarını sahaya sürünce bir bok değişmiyor işte

cl’de kopenhag maçı yensen gruptan çıkıyon 2-0 kaybettin

al’de prag maçı berabere kalsan tur atlıyon 4-1 kaybettin

lig’de fb maçı berabere kalsan şamiyonsun 1-0 kaybettin

konuşma daha fazla

Ben son maçı izlemem. Okan burukun konusmalari beni gerdi. Konya normalde bizi yenemez ama o korkuyu takıma verdi konuşmalarıyla.

cl’de kopenhag maçı yensen gruptan çıkıyon 2-0 kaybettin

al’de prag maçı berabere kalsan tur atlıyon 4-1 kaybettin

lig’de fb maçı berabere kalsan şamiyonsun 1-0 kaybettin

konuşma daha fazla
Ben Avrupa'da başarı beklemiyorum artık. Bu zihniyet degismedikce. Takımda baya değişiklik olmalı. Bunlar gidip barışı filan gonderirler

" Bu sene kim şampiyon olamazsa onu başarısız sayamazsiniz "

Açıklamaya bak. Madalya takalım sana istersen Konya'ya yenilince, hocan böyle korkak olursa oyuncunun da sahada eli kolu titrer.

Bu Galatasaray hocası açıklaması değil, bu başakşehir Konyaspor hocası aciklamasi

Oyle bi panige kapildin ki yani uzatmalarda BAY'i beke alip Tete'yi onun onune attin. BAY Musti'den top alip ileri gitmeye calisiyordu. Tete garibim ne yapacagini bilmiyordu bile. Sadece heriflerin daha cok gomulmesine sebep oldun.

Ben hala gol atamamis olmamizdan cok sahada hic bir varlik gosterememis olmamiza kizginim.

Ben son maçı izlemem. Okan burukun konusmalari beni gerdi. Konya normalde bizi yenemez ama o korkuyu takıma verdi konuşmalarıyla.
2012 fb maçını izledim terime güvendim
2015 bjk maçını izledim hamzaoğluna güvendim
2018 göztepe maçını izledim terime güvendim

2024 konya maçını izlemem okana güvenmiyorum

" Bu sene kim şampiyon olamazsa onu başarısız sayamazsiniz "

Açıklamaya bak. Madalya takalım sana istersen Konya'ya yenilince, hocan böyle korkak olursa oyuncunun da sahada eli kolu titrer.

Bu Galatasaray hocası açıklaması değil, bu başakşehir Konyaspor hocası aciklamasi
Skandal bir aciklama

Geri
Üst Alt