Okan Buruk: "Hem takımın hem de benim performansım iyi değildi"

Valla ben şampiyon olsakta kutlama olmaması gerektigini düşünüyorum. Öbür senenin transferleri düşünülmeli. Coguyla devam etmek istiyorum diyor yok öyle bir olay
Sahsen haftaya rahat kazansak da evimde otururum kutlamaya gitmem. Bugun esime de soyledim beraberlik alirsak cikmam kutlamaya diye. Sag bek sol bek zimba gibi 8 numara alinmadan da rahat yok

Sampiyonlugu zora sokan sensin, her zamanki gibi kendini elestirmis ama ders alirmisin ?tabiki hayir, bu macta olan bu macta kalir hesabi.ile herseyi unuttursun.

Valla ben şampiyon olsakta kutlama olmaması gerektigini düşünüyorum. Öbür senenin transferleri düşünülmeli. Coguyla devam etmek istiyorum diyor yok öyle bir olay
Yooo şayet şampiyon olursak kutlama olsun. Bütün sene bir bok yapmayan kim varsa isliklansin.

Galatasaray oyuncusu isliklanmaz diye kimse gelmesin. Biz çok şeyden vazgeçiyoruz, feragat ediyoruz, beyefendiler götünü kaldırmıyor bütün sezondur.

Sahsen haftaya rahat kazansak da evimde otururum kutlamaya gitmem. Bugun esime de soyledim beraberlik alirsak cikmam kutlamaya diye. Sag bek sol bek zimba gibi 8 numara alinmadan da rahat yok
10 no kanat birde forvet gerek. İcardi seneyede böyle olursa Arabistan'da oynasin

Bırak hoca ya, takımı bütün hafta boyunca hazırlamamışsın nasıl olsa alırız kafasında maça çıkmışsın. Yetmemiş rakip 10 kişi kalmış takım oyunda hala yok 70'e kadar bekliyorsun oyuncu değişikliği yapmak için. Yedikten sonra da takımı çorba yapıp tamamen dağıttın sahada ki kadroyu. Bu tarihi rezalet sadece sana yazar.

Şu degisiklik işini cöz artik be adam. 2 koca sezon oldu

Hoca sen böyle bir mactan önce rakibin direk ara vermeden Pazartesi idmanlara baslamisken 2 gün izin verirsen oyuncular da bu is bitti diye düsünür.

Bir Pazar günümüz var, onu da zehir ettin.

Korkaklığın ve ezikliğin yüzünden maytap gürültüsü dinlemek zorunda kaldık!

Baris bazen kum torbasi icinde yasadigini dusunuyorum gercekten. Takimin as oyuncularin neredeyse hepsiyle daha 1 ay evvel sozlesme yeniledik dunyadan mi haberin yok bilmiyorum ama tabi ki coguyla devam edecegiz, yok yeniden kadro kuralim FM fetisciler icin. Kadronun bir kemigi var orayi bozmaya gerek yok transfer manyaklari 1 ay boyunca sevinsin diye.

Te Allahim ya. Iyi ki yenildik bugun bakiyorum transfer nobeti acilsin da 10 transfer yapalim diyenler gelmis yine foruma..

Senin Canın sağ olsun hocam. En fazla kutlamaları 1 hafta erteledik der geçerim.

Güvenimiz tam, sıkıntı yok.

Konya maçında telafi edeceksin Okan hocam canın sağolsun bugün kötü günümüzdeydik.

Baris bazen kum torbasi icinde yasadigini dusunuyorum gercekten. Takimin as oyuncularin neredeyse hepsiyle daha 1 ay evvel sozlesme yeniledik dunyadan mi haberin yok bilmiyorum ama tabi ki coguyla devam edecegiz, yok yeniden kadro kuralim FM fetisciler icin. Kadronun bir kemigi var orayi bozmaya gerek yok transfer manyaklari 1 ay boyunca sevinsin diye.

Te Allahim ya. Iyi ki yenildik bugun bakiyorum transfer nobeti acilsin da 10 transfer yapalim diyenler gelmis yine foruma..
Seneye Avrupa'da yine bir hüsran var demekki

Geri
Üst Alt